Zagrebački noćni cener starta za točno mjesec dana. Kako bismo se što bolje zagrijali za trčanje po gradskim ulicama, slijede nam četiri urbana treninga. Treninge će voditi dva stručna trenera, a trčat će se dijelom ili u potpunosti nepoznatim stazama Zagreba. Jer trčati se može bilo kada i bilo gdje!

Termini održavanja treninga

Utorkom: 10.10., 17.10., 24.10. i 31.10.

Vrijeme: 18:00 – 20:00

Lokacije održavanja

10.10. i 24.10. Running Gate Vlaška ulica 129, Zagreb

17.10. i 31.10. Top Sport, Avenue Mall Avenija Dubrovnik 16, Novi Zagreb

Krećemo i završavamo na istoj lokaciji (Running Gate i Top Sport), gdje se možeš presvući te ostaviti svoje stvari. Reebok je za ovu prigodu osigurao nove Floatride tenisice koje se mogu isprobati te u njima odraditi trening. U slučaju da se zaljubiš u tenisice i želiš s njima otići doma, možeš ih odmah kupiti za 20% nižu cijenu. 🙂

Samo 50 trkačica i trkača po treningu dobit će mogućnost družiti se s nama i trčati „Reebokova 4 do Cenera“. Kako biste se prijavili potrebno je ispuniti prijavnicu na cener.hr/prijavni-obrazac-1-trening/ te s osobnim dokumentom doći na lokaciju. Za svaki od termina održavanja biti će objavljena posebna prijavnica, a prijave su otvorene do popunjenja kvote (50 prijavljenih osoba). Možete doći na svaki od treninga – tu nema ograničenja.

Prije i nakon trčanja čeka nas neformalno druženje uz glazbu i Multipower ISO DRINK, koji je zadužen za hidraciju i vraćanje snage nakon uspješno odrađenog treninga. Na kraju svakog druženja imat ćemo tombolu, u kojoj sudionici treninga imaju šansu osvojiti jednu od nagrada:

  1. nagrada: Reebok FloatRide tenisice
  2. nagrada: startni broj za Zagrebački noćni cener
  3. nagrada: Reebok vrećica za trening

Ako se smatraš pravim fanom Cenera i želiš da TAJ osjećaj traje duže od jednog dana, pridruži nam se na „Reebokova 4 do Cenera“!

#FeelTheFloatride #Multipower #ZGcener