Start Zagrebačkog noćnog cenera je za nešto manje od mjesec dana, rekli bismo idealno vrijeme za zagrijavanje uz mrak grupne treninge!

Ledlenser je osigurao da kroz mračne kutke Zagreba vidite bez frke, a jednako tako budete vidljivi drugima jer sigurnost je na prvom mjestu. Pridružite nam se srijedom 16.10., 23.10. i 30.10. na lokaciji u samom centru Zagreba – Boogie klub, Margaretska 1

  • okupljanje 18:00-18:30
  • trening 18:30 – 19:30
  • izvlačenje nagrada 19:45-20:00

S treningom krećemo i završavamo na istoj lokaciji, u Boogie klubu, gdje vam je osigurano mjesto za presvlačenje i ostavljanje stvari.

Sponzor Ledlenser donosi i nekoliko testnih lampi s kojima možete trčati te tako pobijediti mrak, a voda Kala i Cedevita tu su nakon treninga. Naravno da vas doma nećemo pustiti praznih ruku jer na kraju svakog treninga imamo tombolu gdje ćemo izvući sretnog dobitnika NEO4 Ledlenser svjetiljke idealne za trkače u urbanim sredinama, kao i dobitnika besplatne startnine za Zagrebački noćni cener.

Kako se prijaviti?

Kao s prijavama za Cener, i ovdje trebate biti brzi jer će samo 35 trkačica i trkača po terminu dobiti priliku sudjelovati u Ledlenser mrak treninzima. Kako bi se prijavili, ispunite obrazac te se s osobnim dokumentom pojavite na lokaciji.

Prijave su otvorene do popunjenja kvote (35 osoba), a za svaki termin objavit ćemo novu prijavnicu.

Prijavnica za trening 16.10.2019.

Zagrij se za utrku uz odličnu ekipu i sjajne Ledlenser nagrade.

Vidimo se!

#ZGcener
#Ledlenser