Vraćamo se u sam centar grada na trećem „Reebokova 4 do Cenera“ pripremnom treningu za utrku Zagrebački noćni Cener. Vlaška, Marićeva, Europski trg samo se neke od ulica koje smo prošli na 6 kilometara dugoj ruti. Treneri Srećko i Igor, nakon dobrog zagrijavanja, poveli su 45 trkačica i trkača na urbano trčanje i svoju rutu završili u Running Gateu, gdje su ih je čekalo Multipower Iso Drink osvježenje.

Ekipa u sivom prolazi koz Martićevu 🙂

Reebok je ponudio svoje #Floatride tenisice onima koju su ih željeli isprobati i u njima trčati trening, a jedna sretna dobitnica tenisice je dobila na tomboli.

Edukator Mario približio je tehnologiju iza podloge u Floatride tenisicama.

Evo dobitnika nagrada na trećem „Reebokova 4 do Cenera“:

Reebok Floatride tenisice – Milada Rabihić

Startni broja za Zagrebački noćni Cener – Miroslav Lakić

Reebokova vrečica za trening – Janko Bulović, Marija Kepić, Jelena Maržić Benzia, Juliana Lana Prah

Nissan torbica za mobitel – Silvijo Bračić, Verica Dervoz, Ivan Ivić, Ivan Lacić, Zvonimir Marić, Robert Papp, Margareta Pavlić, Manuela Polanšćak, Irena Škifić, Linda Nujić

Čestitamo dobitnicima

Treće izdanje pripremnog treninga bilo je najposjećenije do sada, što nas posebno raduje jer vidimo da vam je trčanje kroz Zagreb sve veći užitak. Na posljednjem četvrtom „Reebokova 4 do Cenera“, pripremamo i dodatno iznenađenje za sudionike. Evo mali “teaser”- pogledaj sliku ispod. 🙂

Najmlađa sudionica Reebokova 4 do Cenera, Linda Nujić  i Tea iz orgaizacije ZG Cenera s “iznenađenjem”

Kako nam je bilo i što smo sve radili, pogledajte na našoj FB stranici www.facebook.com/ZGcener/.

Vidimo se u utorak 31.10. od 18h na lokaciji Top Sport (Avenue mall), Avenija Dubrovnik 16, Novi Zagreb. Prijave su otvorene dok se ne popuni maksimalnih 50 sudionika, a prijaviti se možete na cener.hr/prijavni-obrazac-4-trening/ .

#PratiRitamUlice na posljednjem treningu prije Zagrebačkog noćnog cenera!