Nema problema, jer na Zagrebačkom noćnom ceneru ove se godine dijeli upravo to – energija u obliku Multipower Iso Drink izotoničnog napitka.

Izotonik pijemo i na zagrijavanjima za Cener

Iso Drink je izotonični napitak koji predstavlja pravu ravnotežu između rehidracije i popunjavanja energetskih „praznina“. Niskokaloričan je napitak i bočica 0,5l sadrži samo 85 kcal. Kao izvor energije ima samo fruktozu koja ima niski glikemijski indeks i ne potiče lučenje inzulina. Upravo to daje sportašima i rekreativcima prednost i kontrolu energetskih „peakova“, a opskrba energijom tijekom trčanja je uravnotežena. Iso Drink sadrži i magnezij i kalcij koji su važni za prevenciju mišićnih grčeva, a magnezij također može odgoditi mišićni umor.

Nutricionistica Kristina Aralica savjetuje:

Preporuka je početi sa rehidracijom odmah na početku treninga/aktivnosti te svakih 15 minuta popiti otprilike 1-1,5 dcl Iso Drinka za maksimalni učinak. Na Ceneru će se konzumirati Iso Drink kako bismo spriječili dehidraciju naših natjecatelja i osigurali im dodatan izvor energije.

Kako bismo pratili navedene preporuke, svi natjecatelji dobivaju bočicu Iso Drink napitka na podjeli brojeva, kako bi se kvalitetno pripremili za utrku, te na samom cilju zbog sprečavanja dehidracije.