Generalni sponzor ovogodišnjeg Cenera je Vip, veliki prijatelj trčanja i zdravog života koji je ponosni partner 13 utrka u Hrvatskoj. 

Vip se pobrinuo da, ako ne možete navijače dovesti negdje uz stazu, onda ih možete pozovite da vas prate putem Live prijenosa na našem YouTube kanalu.

Ako budete nova rekorderka ili rekorder staze, generalni sponzor VIPnet će vas nagraditi vrhunskim smartphone uređajem.

Niste rekorder? Nema veze jer svaki sudionik će dobiti medalju koja ima prepoznatljive vizuale ZG Cenera, ali i trakicu generalnog sponzora VIPneta.

Nekoliko zaposlenika VIPneta će i volontirati na utrci, te time i organizacijski pomoći održavanje utrke.

medalja-montaza_jpg

Trči uz Vip! #runwithvip 

Cestovna trkačka natjecanja sve su češća u Hrvatskoj te u njima sudjeluje sve veći broj građana. Osim što pozitivno utječe na mentalno i fizičko zdravlje pojedinca, rekreativno trčanje privlači sve generacije građana, a među njima i sve veći broj turista koji kroz sudjelovanje u cestovnim trkačkim utrkama imaju priliku posjetiti brojne lokacije diljem Hrvatske i upoznati njezine ljepote.

runwithvip_663x381

Vipnet je do danas postao ponosni partner i sponzor ukupno 13 najpoznatijih utrka po cijeloj Hrvatskoj, među kojima je i Zagrebački noćni cener, koje su sjajna rekreacija, ali i prilika za druženje s prijateljima i obitelji. U ovoj inicijativi mogu sudjelovati svi građani tijekom cijele godine jer se utrke održavaju gotovo svaki mjesec u nekom drugom gradu u Hrvatskoj.

Na 13 utrka koje podržava Vipnet, do kraja godine će nastupiti preko 29.000 natjecatelja koji će pretrčati više od 300 kilometara diljem Hrvatske.

Cilj je da Vipnet kao sponzor zdrave rekreacije, uz trčanje i zdrav život, doprinese i sve većoj sportskoj i turističkoj ponudi Hrvatske.