Prvo zagrijavanje za Zagrebački noćni cener odradili smo u Cener stilu – po noći i kroz strogi centar Zagreba.  🙂

Mrak trening by Ledlenser.hr započeo je okupljanjem u Boogie klubu, Margaretska 1 gdje su sudionici mogli ostaviti svoje stvari ali i čuti sve o Ledlenser lampama za trčanje. Posebno nas se dojmila lagana gradska lampa NEO4 koja je kao stvorena za gradsko noćno treniranje. Nakon preuzimanja testnih lampi, treneri Igor i Neven zagrijali su ekipu na Cvjetnom trgu i krenuli na 5 kilometara dug trening. Ruta je prolazila kroz dio osvjetljen gradskim lampama ali i dio šumskog Dubravkinog puta gdje su se Ledlenser svjetiljke pokazale kao pun pogodak.

Damir iz Ledlensera predstavio je novitete i približio upotrebu lampe i za gradsko trčanje

Na povratku s treninga, druženje smo nastavili u Boogie klubu uz okrepu koju su osigurali Kala voda i Cedevita i nezaobilaznu tombolu. Svi koji su se prijavili i došli na trening imali su jednaku šansu osvojiti besplatnu startninu za ZG cener i novu Ledlenser NEO4 naglavnu lampu, službenu lampu Cenera.

Dobitnici nagrada Marcela i Mihael

U odličnoj atmosferi izvukli smo sretnu dobitnicu startnog broja Marcelu koja broj već ima te će ovaj dobiveni pokloniti. Lampu je osvojio Mihael, koje je nakon preuzimanja nagrade rekao kako je imao dobar osjećaj da će nešto osvojiti na današnjem treningu.

Mrak treninzi sa svojom odličnom energijom odličan su uvod u sve ono što nas očekuje na Zagrebačkom noćnom ceneru 3.11.

Odlično druženje uz urbano trčanje

Čestitamo pobjednicama na osvojenim nagradama i zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku. Posebna zahvala ide treneru Nevenu iz Zagreb Runnersa na vođenju Mrak treninga. Galeriju fotografija s eventa uskoro ćete moći pronaći na našoj Facebook stranici www.facebook/zgcener.com. Mrak treninzi sa svojom odličnom energijom odličan su uvod u sve ono što nas očekuje na Zagrebačkom noćnom ceneru 3.11.

Ukoliko se niste uspjeli na vrijeme prijaviti na prvi Mrak trening, evo šanse za drugi koji će se održati za tjedan dana, u srijedu 23.10., okupljanje od 18h, start treninga u 18:30 na istoj lokaciji (Boogie klub, Margaretska 1).

Prijave su otvorene na – www.cener.hr/mrak-trening-by-ledlenser-02/, a broj prijava je ograničen na 35 osoba.

Vidimo se!