Ukoliko ste već bili s nama na prvom treningu “Reebokova 4 do Cenera”, onda ste upoznali odlična dva trkača koji vas vode po gradskim rutama. Ukoliko nam se tek planirate pridružiti, evo o kome se radi:

Srećko ima puno iskustva u vođenju trkača (u sivom šuškavcu)

Srećko Opašić – Ovaj profesor tjelesne i zdravstvene kulture od 2005. godine je profesionalni atletski trener u AK Dinamo Zrinjevac. Najzanimljiviji dio atletike su mu upravo trčanja na srednje i duge staze, a izabran je i za izbornika kadetske atletske reprezentacije. U mladosti je trenirao atletiku u AK Dinamo, no brzo se prebacuje na trčanje polumaratona i maratona. Na Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine bio je trener prvog slijepog hrvatskog trkača. Na Ceneru najviše voli što se trči centrom grada, a bez da ga smeta promet.

Igor na prvom treningu (prvi s desna)

Igor Janković – Aktivno se bavio atletikom punih 17 godina te je član AK Dinamo Zrinjevac.  Višestruki je juniorski prvak Hrvatske na 400m, 800m i štafeti  4x400m te seniorski prvak Hrvatske u istim disciplinama. Vlasnik je juniorskog rekorda Hrvatske na štafeti 4x400m istrčan na svjetskom prvenstvu u Grossetu 2004. Godine. Nakon 2012., i završetka profesionalne trkačke karijere, posvetio se nastupima na polumaratonima i trčanju za gušt. Na Ceneru najviše voli odličnu atmosferu i navijače.

Vidimo se na idućem druženju 17.10. u Top Sportu (Avenue Mall), a Srećka i Igora slobodno pitajte baš sve što vas zanima o trčanju.

p.s. do Cenera je još samo 20 dana!