ZAGREB, 1.11.2015.

vijest
Ulazimo u zadnji tjedan pred utrku i red je da vam otkrijemo što vas čeka na utrci.

Video prijenos s utrke

Krenut ćemo s najvećom novosti, a to je da ćemo ove godine po prvi puta sa neke naše utrke imati web streaming. U periodu 18:00-20:45 putem YouTube kanala će se moći pratiti live video prijenos s utrke. Vama sudionicima će možda biti najzanimljivija kamera koja će stajati uz rub staze na Zrinjevcu uz koju možete u nekom od krugova zastati i nekome tko vas gleda poslati poruku. Nemojte se iznenaditi ako baš vas uhvatimo i neposredno nakon ulaska u cilj da nam kažete riječ dvije dok hvatate dah i primate svoju medalju.

Masaža u Perskindolovom šatoru

Kao i lani, nakon utrke će vas u šatoru sponzora Perskindola čekati masažni stolovi na kojima će vam naši maseri u umorne noge umasirati Perskindol gel. Zato se ne štedite na utrci i dajte sve od sebe i s osobnim rekordom završite trkačku sezonu!

Radionica izrade transparenata

Navijački pokret na trkačkim utrkama je na neki način nastao prije dvije godine baš na Ceneru kada je Nikolina po onoj kišurini došla bodriti svoga dečka, a završila je navijajući za sve vas. Iz svega toga se izrodio njen projekt Navijači na trkačkim utrkama – https://www.facebook.com/navijaci/. Nikolina je i ove godine s nama i u suradnji s Lumos Hobby & art organizira štand na kojem ćete s njima moći osmisliti i izraditi navijački transparent neposredno prije starta utrke. Prošle godine je bilo ludo veselo pa vjerujemo da će i ove godine biti.

Zagreb Runners cheering point

Ako ste trčali ovogodišnji zagrebački (polu)maraton onda vam ne treba objašnjavati što vas čeka na Zagreb Runners cheering pointu. Ludilo brale!

Gajde kod HNK

Kod HNK-a vam i ove godine dovodimo gajdaša Marka koji se ove godine pojačao s još jednim kolegom koji će svirati… e, nećemo sada baš sve otkriti.

Koji mi je rezultat, koliko sam trčala/o?

E, da nas ne pitate ova pitanja, ove godine smo pripremili mjesto na kojem ćete u ciljnom prostoru svoj startni broj prisloniti uz čitač, a na računalu će vam se prikazati vaše ostvareno vrijeme i poredak. Naravno, navečer će neslužbeni rezultati biti objavljeni i na ovoj stranici.

Nagrade za najbrže

Glavni sponzor Decathlon Hrvatska je za najbrže u utrci osigurao Decathlon poklon bonove za prve tri žene i prva tri muškarca: 1.000 kn za prvoplasirane, 500 kn za drugoplasirane i 300 kn za trećeplasirane.