Svaki natjecatelj/ica kod preuzimanja startnog broja dobiva i ZG cener startni paket. Evo što vas sve očekuje na 9. izdanju:

 • PERSONALIZIRANI STARTNI BROJ s otisnutim imenom i prezimenom, oznakom zone te kvartom koji ste mogli upisati prilikom ispunjavanja prijavnog obrasca. Svaka startna zona ima svoju boju startnog broja.

 • ZG CENER TEHNIČKA MAJICA za trčanje od renomiranog proizvođača sportske opreme Joma
 • Originalna ZG CENER SPORTSKA MARAMA
 • UNIKATNA ZG CENER MEDALJA

 • HERVIS POKLON BON s 20% popusta na odabrani artikl, kako bi period nakon Cenera iskoristili za kupovanje trkačke opreme za sezonu 2021.                                                             Bogatu ponudu trkačke i opreme za druge aktivnosti pogledajte na www.hervis.hr.

 • RIO MARE (Natura utrka Cure i Leggero utrka Dečki) Natura i Leggero tunjevine savršen su izbor za sve koji pridaju veći značaj  zdravoj i kvalitetnoj prehrani te aktivnom načinu života. Upravo ovi proizvodi odgovaraju onima koji traže obrok sa velikim udjelom proteina uz minimalan udio masnoća. Rio Mare uspio je ostvariti takav cilj time što je tunjevina Rio Mare Natura konzervirana u malo slane vode odnosno ne sadrži višak tekućine i nije ju potrebno cijediti prije konzumacije. Dok je za ljubitelje tunjevine u maslinovom ulju Rio Mare pripremio Leggero verziju, koja uz samo kap ulja ima 60% smanjen sadržaj masnoće. Konzumacijom pojedinačnog pakiranja tunjevine Rio Mare Natura unosi se 56 g tune od čega su 12 g proteini, dok se konzumacijom Rio Mare Leggero unosi 60 g tune od čega su 15 g proteini.

 • ALMAGEA® MOTION SUPPORT+ (pakiranje od 30 kapsula) dodatak je prehrani nove generacije s kompleksom biološki aktivnih tvari za zdravlje hrskavice, mišića i kosti. Pripravak sadrži posebnu kombinaciju patentiranog nedenaturiranog (nativnog) kolagena tip II (UC-II®) te vitamina K2 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju, vitamin D3 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića i vitamin  C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.
 • MAGNEZIJ CITRAT 375 DIRECT (5,3g) dodatak prehrani s 375 mg magnezija iz magnezijevog citrata. Jedna vrećica sadrži 375 mg magnezija iz magnezijevog citrata odnosno 100% preporučenoj dnevnog unosa magnezija.

 • FARMACIA ON THE GO magazin namijenjen čitateljima koji paze na svoj izgled i zdravlje i žele doznati više o tome kako biti u optimalnoj formi.
 • FARMACIA MEDICINSKA MASKA kako bi 9. Cener prošao što sigurnije za sve sudionike Cenera Farmacia je pripremila medicinske maske obzirom da je nošenje maske prije i za vrijeme starta obavezno!

 • BOROTALCO ORIGINAL za utrka Cure (45ml)  ILI ACTIVE CITRUS (50ml)  dezodoransi s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za osjetljivu kožu. Nova generacija dezodoransa ACTIVE dolazi s inovativnom Borotalco Active tehnologijom koja sadrži mikro kapsule koje se aktiviraju znojem i pokretom aktivirajući miris i svježinu kada je najpotrebnija. ŠTO SE VIŠE ZNOJIŠ, BOLJE DJELUJE!
 • BOROTALCO INVISIBLE (45ml)  – linija dezodoransa osmišljenih da smanje žute tragove na svijetloj odjeći i bijele tragove na tamnoj odjeći. Formula s česticama mikrotalka koje upijaju znoj i reguliraju znojenje, osigurava osjećaj iznimne suhoće.

 • FRANCK FUNKCIONALNI NAPITCI S KAVOM ENERGY & PROTEIN s dodatkom funkcionalnih sastojaka proteina, vitamina i minerala za koje je dokazano da imaju zdravstvene prednosti. Energy coffee sadrži vitamine B5 i B6 koji su sastavni dio vitamina B skupine. Konzumacijom jednog napitka zadovoljiti ćete 30% dnevne potrebe za unosom navedenih vitamina. Vitamin B5 pomaže normalnom metabolizmu stvaranja energije, te zajedno s vitaminom B6 i kavom pomaže organizmu savladati umor i iscrpljenost. Protein coffee obogaćen je proteinom kazeinom (iz mlijeka) koji sadrži sve neophodne esencijalne aminokiseline potrebne za rast i održavanje mišićne mase. Jedna vrećica sadrži čak 43 % proteina.
  FUNKCIONALNOM ČAJU ENERGISE  glavni je cilj dati dodatnu dozu energije onda kada nam je prijeko potrebna. Osim što sadržava vitamin B6 i mangan, u njemu su sljubljeni zeleni čaj, mate čaj, guarana i mnogi drugi biljni sastojci zaduženi za podizanje razine energije našeg organizma.

TERMINI PREUZIMANJA STARTNIH PAKETA:

Svoj startni paket preuzimate na lokaciji Nacionalna i sveučilišna knjižnica (prostor desno od glavnih stuba, DigiLab) u terminima:

  • četvrtak, 5. 11. 2020. od 15 – 20 sati
  • petak, 6. 11. 2020. od 15 – 20 sati
  • subota, 7. 11. 2020. od 9 – 18 sati

Natjecatelji virtualne utrke iz Zagreba svoj startni paket također podižu u gore navedenim terminima.

 • Natjecatelji virtualne utrke koji nisu iz Zagreba, svoj će startni paket dobiti poštom na kućnu adresu. NAPOMENA – ne dostavljamo izvan granica RH!
 • Ukoliko još niste prijavili svoju adresu ili ju želite izmijeniti, trebate to učiniti na www.cener.hr/promjena-adrese/ 

 • Startni paket ne morate preuzeti osobno – može ga preuzeti netko umjesto vas uz predočenje vaše osobne iskaznice ili fotografije vaše osobne iskaznice na mobitelu ili papirnate fotokopije.
 • Maloljetnici na preuzimanje startnih paketa dolaze s roditeljem/starateljem koji mora potpisati “Izjavu sudionika o odricanju odgovornosti“.

 

Vidimo se!