Zagrebački noćni cener je jedna od rijetkih utrka gdje navijači mogu navijati duž cijele staze. Trkači pak kažu da im je Cener najdraža utrka jer svira živa glazba uz stazu, zasipaju ih konfetima, a na nebu je vatromet. Ajmo ove godine napraviti još veći tulum, evo što smo vam pripremili!

Transparenti

Glasno navijanje zahtijeva i popratne rekvizite, a transparenti su za to idealni. Pokaži svoju kreativnost na Nissan promo štandu gdje te čekaju markeri i papiri koje možeš ukrasiti po želji. Najmaštovitije će Nissan i nagraditi, pa dajte sve od sebe!

top_cener2015-1

Bojenje lica

Imaš transparent u ruci i ekipu za navijanje? Dobro, ali moraš i sebe “obojati” za navijanje, zar ne? Boje za lice koje svijetle u mraku (ipak navijamo na noćnoj utrci) također te čekaju na Nissan promo štandu, ulovi nekoga ili uzmi ogledalce (može i mobitel, svi volimo selfije) i pripremi se za navijačku ludnicu.

face_painting

Navijački punkt by GRAWE

Boja je na licu, transparent u ruci, utrka samo što nije počela… Sa Zrinjevca krenite prema Muzičkoj akademiji preko puta HNK (samo slijedi zvuk glazbe) i pridruži se GRAWE navijačkom korneru koji počinje “sa radom” u 18:30 sati. Za glazbu je zadužen DJ u Nissan Navari, a GRAWE je pripremio svijetleće narukvice, vuvuzele i ostale navijačke rekvizite. Kada čujete najglasnije i vidite svijetleće i razmahane navijače, onda znate da ste blizu GRAWE kornera. 🙂

zg-cener-2015-zdenko-mlinar-3

Zagreb Runners navijački korner

Partneri u organizaciji, zaduženi za navijanje, dobru zabavu, konfete i vatromet su Zagreb Runnersi i ove godine će navijati u Ilici 50. Megafoni, zastave, opće ludilo, a u organizaciji domaćeg zagrebačkog running crewa, ZG cener noć će biti navijačka ludnica!

zg-cener-2015-zdenko-mlinar-8