Sponzori 6. Zagrebačkog noćnog cenera ovo događanje podržavaju zato što je Cener utrka koju prije svega vole –  trčati. VIPnet, Reebok, Cedevita, Nissan, Multipower, Manpower, Acer, nextbike, Dnevnik.hr samo su neki koji se već mjesecima spremaju istrčati 10 gradskih kilometara.

Evo kako se njihovi timovi pripremaju za Cener:

VIPnet – zlatni sponzor Zagrebačkog noćnog cenera

Jako se veselimo sudjelovanju na Zagrebačkom ceneru. Prošle godine smo se odlično zabavili, a ove godine očekujemo još bolju utrku i navijače i ne bojimo se nepredvidljivih jesenskih vremenskih uvjeta.

VIP team – zajedno smo jači

Za Cener se uvijek traži kotizacija više, a kao i prošle godine, prvo smo nagradili najredovitije polaznike naše Vip škole trčanja i osigurali im sudjelovanje na utrci. Zagrebački noćni cener definitivno je utrka koja se ne propušta!

Manpower

ZG cener je najbolja i najatraktivnija utrka uz najoriginalnije i najglasnije navijače koji natjecateljima daju posebnu energiju i doslovno ih guraju do cilja. Zagrebački cener nije samo obična deset-kilometarska utrka već poseban doživljaj koji sivu zagrebačku noć pretvara u čarobnu, a najveći broj trkača rekreativaca označiti će ujedno i kraj ovogodišnje trkačke sezone. Mnogi bivši natjecatelji rekli su da im je trčanje ispušni ventil od stresne svakodnevice, a za utrku se pripremaju jednako ozbiljno kao i kada odlaze na razgovore za posao.

Manpower trkački tim

Kod nas u Manpoweru situacija je obrnuta – mi se za utrku također pripremamo ozbiljno i temeljito kao i za naše vrijedne kandidate s kojima svakodnevno obavimo na desetke razgovora. Ono što savjetujemo kandidatima, primjenjujemo sada i u našim treninzima a motivacija je ovdje svakako jedan od najbitnijih čimbenika. Svatko od nas u utrku ulazi s nekim osobnim ciljem, no neosporno je da nas trčanje sve čini produktivnijima i sretnijima. Naša proslavljena sportašica i televizijska komentatorica Milka Babović jednom je rekla: ‘Nikada nije prerano protrčati, pa nema razloga niti prerano odustati’. Trčanje ponekad može biti napor za tijelo, ali uvijek, baš uvijek, je odmor za um.

 Atlantic grupa (Cedevita i Multipower)

Sada već svima dobro poznat Atlantic Running Team u Cedevita majicama

Atlantic running team ili od milja simbolično zvan ART, ove će godine kao trkački team na Ceneru nastupiti peti put za redom s 20-ak svojih članova. Nakon onog, dobro poznatog, kišnog Cenera 2013. sudjelovanje na ovoj utrci postala je tradicija i uvijek se rado vraćamo jer trčanje noću ima doista posebnu draž.

Od ove godine pridružuje nam se i Multipower

Trčanjem po gradskim ulicama i stazama upoznajemo grad iz neke druge perspektive, zabavno je i dinamično zbog navijača koji vas „dižu“ duž cijele staze te reflektirajućih i jarkih boja na licima trkača. Na jednu večer centar grada postaje centar dobre zabave, emocija, zadovoljstva i prezentacija zdravog života. Očekujemo odličnu zabavu, razmjenu iskustava i puno osobnih rekorda. Osim što trčimo, na ovogodišnjem Ceneru imamo i navijački kut Cedevite, koji se nalazi pored Glazbene akademije. Pozivamo sve da nam se pridruže u trčanju i navijanju.

nextbike

Nextbike Running Team voli trčati Cener jer je to najbolje organizirana utrka u Hrvatskoj i najdraži cener, a istrčali smo svih pet do sada! Dolazi nas dvadesetak i spremni smo za dobru zabavu i utrku po ulicama Zagreba.

Nextbike Running Team na prošlogodišnjem Ceneru

“Kao i uvijek, nadam se osobnom rekordu, veselim se suradnji s organizatorima i posebno tome što će nextbike bicikli biti dio ovogodišnje utrke. Veselim se i navijačima i odličnoj atmosferi koja iz godine u godinu sve više pozitivno iznenađuje i daje vjetar u leđa trkačima.” – rekao je Krešimir Dvorski iz nextbike-a

Acer

Acer tim se sastoji od četiri člana, a svaki je poseban i različit na svoj način. Tako u timu imamo sljedeće članove:

  • Outdoor fanatic i planinski vodič
  • allround sportaš sa posebnim afinitetom za košarku
  • trail runner
  • regular road runner

    Acer tim jedva čeka start Cenera

S obzirom na različite afinitete svatko se priprema sam, a Cener je odlična utrka na zalasku sezone gdje će se istaknuti sinergija tima na najbolji mogući način.