ZAGREB, 30.10.2014.

Vjerujem da se svi koji su trčali Cener prošle godine sjećaju jedne djevojke i velikog bijelog kišobrana kod HNK-a, koja je neumorno bodrila trkače po kiši te bila jedna od par ljudi koji su oupće stajali pokraj staze, a kamoli navijali.

nik

Nedugo nakon toga Nikolina (djevojka s kišobranom) je pokrenula Facebook inicijativu Navijači na trkačim utrkama s ciljem popularizacije navijanja na trkačim događajima. Ove su godine Navijači na trkačim utrkama u suradnji sa organizatorom Cenera i Lumos hobby & art-om odlučili organizirati radionicu izrade transparenata za navijanje i podršku trkačima prije i za vrijeme Cenera.

Mi osiguravamo materijal za izradu transparenata, a na vama je da lajkate, sharate, animirate, razglasite i pozovete sve bližnje i daljnje da vas dođu podržati na Ceneru.

Sigurni smo da bi vaši prijatelji, mame, tate, braća, sestre, peseki i mačke s vama podijelili to iskustvo. Pokažimo im na ovaj način da navijanje i podrška na utrkama može biti podjednako uzbudljivo i napeto za navijače kao i za same trkače. Ujedno pokažimo koliko je moguće promjeniti stvari u godinu dana uz dobru volju i atmosferu!

GDJE: park Zrinjevac, Zagreb
KADA: 08.11.2014. (subota) od 17:00 pa do fajrunta
ŠTO: izradite svoj transparent za navijanje i još poneko iznenađenje
TKO: Svi su pozvani, što više to bolje! 🙂

Budi i ti dio sjajne atmosfere s velikih maratona Ljubljane, Berlina, Londona, New Yorka ili Bostona u subotu 08.11.2014. u 19 h u centru Zagreba!

Vidimo se na Ceneru!