Cener nam je sve bliže, a kako se najbolje pripremiti za nadolazeću noćnu utrku nego mrak treningom u zagrebačkom parku Maksimir.

Sinoć smo odradili prvi po redu Mrak trening by Ledlenser.hr .

Pri dolasku u Running Gate, trkači su mogli odabrati s kojom Ledlenser svjetiljkom žele odraditi trening, zatim su ih naši treneri Igor i Marko odveli na Kvaternikov trg kako bi se svi zajedno zagrijali. S Kvaternikovog trga, uputili su se prema parku Maksimiru gdje su otrčali 7 km po mrklom mraku, što bi možda bio problem da nisu imali Ledlenser naglavne lampe s kojima su lakoćom pobijedili mrak.

Kako je Zagrebački noćni cener urbana utrka koja se održava po noći te je upravo zbog toga posebna, ovo nam se činilo kao idealna prilika da iskoristimo preostalih tri tjedana prije Cenera te ga doživimo u potpunosti. Nezasitni smo dobre energije i veselih trkača i navijača, a Mrak treninzi su samo uvod u ono što nas čeka.

Pri povratku s treninga, druženje smo nastavili u Running Gate-u uz Multipower Iso drink gdje su se trkači malo odmorili i pripremili za izvlačenje nagrada.

U odličnoj atmosferi izvukli smo dvije sretne dobitnice, vidno iznenađena Manuela osvojila je Ledlenser NEO4 naglavnu svjetiljku te nam šapnula kako joj je ova nagrada uljepšala dan. Startni broj 2700 za Zagrebački noćni cener, osvojila je Jasminka koja već ima startni broj za ovogodišnju utrku pa će dobiveni nekom pokloniti.

No, ni ostali sudionici nisu ostali praznih ruku jer je Ledlenser svima osigurao 15% popusta na NEO4 naglavnu lampu koja je idealna za trkače u urbanim sredinama te idealna za otrčati i naš najdraži Cener!

Čestitamo našim pobjednicama na osvojenim nagradama te zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku i ljubaznim prodavačicama iz trgovine Running Gate. Galeriju fotografija s eventa uskoro ćete moći pronaći na našoj Facebook stranici www.facebook/zgcener.com.

Ako vam je žao što ste propustili ovaj mrak trening, imat ćete priliku prijaviti se za drugi po redu Mrak trening by Ledlenser koji nam je već za tjedan dana, 17.10. na istoj lokaciji (Running Gate, Vlaške 129) u terminu od 18:30 h.

Prijaviti se možete na linku: https://www.cener.hr/mrak-trening-by-ledlenser-02-03/ , a broj prijava je ograničen na 30 osoba. Brzo klik – klik  jer vas nestrpljivo očekujemo na idućem druženju.

Vidimo se! 🙂