Dragi trkači i trkačice, prijatelji ZGcenera,

znamo da ste već nestrpljivi i ne možete dočekati da Grički top označi podne i otvaranje prijava za ovogodišnji Zagrebački noćni cener.

U ponedjeljak 16. rujna je TAJ dan. Točno u podne budite uz svoje kompjutere i mobitele, angažirajte prijatelje i obitelj da vas prijave ukoliko vi ne možete, jer iz iskustva znamo da se startnine zgrabe dok si rekao “Imaš cenera?”. Prošle godine to je bilo u samo 94 minute!

PRIJAVA  www.utrka.com/utrke/zgnocni10k/2019/prijava/pojedinacno/
Link će biti aktivan tek u 12:00 sati 16.9.2019.

Ove godine Cener smo vratili korijenima, mjestu gdje je nastao i koji ga oblikuje – gradu Zagrebu ali s modernim pomakom. Upravo je spoj između modernog i klasičnog, taj urbani “feeling” ono što ovu utrku čini najiščekivanijom utrkom u Hrvatskoj. Od početka prijava pa sve do znaka za start provest ćemo vas kroz Zagreb kakav još niste vidjeli i čuli i sigurni smo kako ćete ga gledati jednim drugačijim očima.

Očekuju vas iznenađenja, nagrade, druženja i još puno zanimljivih stvari, stoga vas pozivamo da 3. studenog budete dio osmog Cenera i postanete dio zagrebačke priče. Ne morate ništa graditi ili rušiti, ne trebate čak ni fotografirati, trebaju vam samo tenisice i pozitivna energija, a za navijače grlo i snažne ruke za transparente.

Detalje o ovogodišnjoj utrci pročitajte na linku: INFO O UTRCI 2019.

Informacije o događanjima pratite na našim društvenim mrežama www.facebook.com/ZGcener/ i www.instagram.com/zgcener/ .

#ZGcener
#ImašCenera?