Niste uspjeli nabaviti broj na vrijeme, pa ne trčite. Ne možete doći navijati za prijatelje i članove obitelji, baš taj vikend niste u Zagrebu? Nema problema – pratite utrku putem YouTube streaminga!

Nakon uspjeha prošlogodišnje pilot emisije odlučili smo i ove godine imati live prijenos događanja putem YouTube kanala utrke. Ovogodišnji prijenos omogućuje generalni sponzor VIPnet d.o.o., a provodi ga tvrtka DEDAL Komunikacije d.o.o.

22694056980_fca43ec003_o

Live prijenos utrke i emisija o trčanju će trajati od 18:45 – 20:15, a vodit će ju aktivna trkačica i voditeljica Ana Stunić koja je svim gledateljima poručila:

  • Live emisija će biti puna iznenađenja :), ali osim što ćemo pratiti sve naše trkače i trkačice od starta pa sve do cilja, predstavit ćemo gledateljima i ključne ljude koji stoje iza velikog trkačkog booma u Hrvatskoj. Od organizatora Cenera, ljudi iz grada Zagreba, preko predstavnika sponzora, do Zagreb Runnersa i genijalnih navijača koji bodre sve trkače i trkačice. Ovim putem pozivam sve koji nisu u mogućnosti biti na Ceneru da nas svakako prate na Youtube-u i putem službenog #ZgCener. 

20161007-cener-nevena-ana-5

Dakle, ako navijače ne možete dovesti negdje uz stazu, onda ih svakako pozovite da vas prate putem live prijenosa na našem Youtube kanalu.

I ne zaboravite, 6.11. u 18:45 starta live emisija, a petnaest minuta kasnije i utrka 🙂