Ostalo nam je još svega desetak dana do Cenera. Pripreme su u punom jeku, a mi smo sinoć odradili posljednji Mrak trening by Ledlenser te sa sigurnošću možemo reći da smo 100% spremni za utrku!

Okupljanje je započelo u 18:30, a naši sudionici, dok su čekali zagrijavanje i početak treninga  imali su priliku još jednom čuti sve o Ledlenser naglavnim svjetiljkama te izabrati po jednu koja bi najbolje zadovoljila njihove potrebe.

Kako su i odgovarajuće tenisice najbitniji rekvizit svakog trkača, ljubazne prodavačice u Running Gateu uslužno su pomagale i davale savjete svim sudionicima kako bi lakše pronašli ono što im najbolje odgovara.

Nakon uvodnih riječi našeg organizatora Nedeljka i predstavnika Ledlensera Damira, trkači su se uputili na Kvaternikov trg gdje su odradili zagrijavanje, zatim u mračni Maksimir gdje su mogli zaista isprobati kako u mraku funkcioniraju njihove naglavne svjetiljke. Zaista je bilo divno vidjeti kako naši trkači na Mrak treninge dovode djecu ali i kućne ljubimce te svi skupa uživaju u međusobnom druženju.

Nakon skoro sedam kilometara trčanja po mraku, priredili smo im okrjepu s Multipower Iso drink gdje su se svi mogli odmoriti te pripremiti za dodjelu nagrada. Pregršt pozitivne energije koja je kolala prostorijom mogla se očitovati u osmijehu svakog trkača.

Kad je stigao trenutak dodjele nagrada, tu je nastala mala tišina jer su svi nestrpljivo iščekivali tko će sa sobom ponijeti NEO4 naglavnu lampu ili startni broj za Cener.

Ovaj put je startni broj za Cener osvojio Zvonimir koji je ovim putem dobio priliku  sudjelovati na našoj kultnoj zagrebačkoj utrci. Sretna dobitnica NEO4 naglavne svjetiljke je Antonija koja će od sada noćne treninge trčati sa stilom. 😉

Naravno, ni ostali sudionici nisu otišli doma praznih ruku, naš Ledlenser osigurao je svima 15% na kupnju NEO4, dok je Running Gate svima pripremio jedno ugodno iznenađenje, odnosno vouchere u iznosu od 100kn! Dolazak na trening se svakako svima isplatio.

Ovako je još jedna lijepa priča uoči Cenera dobila svoj kraj.

Želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali na Mrak treninzima, ljubaznim prodavačicama u Running Gate-u, Multipower IsoDrink-u koji nas je osvježavao nakon svakog treninga te našem dragom sponzoru Ledlenser-u bez kojeg treninzi po mraku ne bi bili izvedivi.

Kako nam je bilo možete pogledati i na našoj fotogaleriji na FB stranici: https://www.fb.com/ZGcener/

Sad nas čeka najveći izazov, a to je Cener. No, mi smo već spremni, zar ne? 😉