Posljednji Mark trening by Ledlenser održao se u srijedu 30.10. na sada već dobro znanoj lokaciji Boogie klub, Margaretska 1. Iako je temperatura vani padala, broj trkača koji su došli na trening se povećavao i baš nitko se nije prestrašio vremenskih uvjeta.

U trening smo krenuli kratkom prezentacijom Damira iz Ledlesera koji nam je približio filozofiju ovog brenda i što sve stoji iza naglavnih lampi. Lampe koje se nose za vrijeme trčanja nisu samo za trčanje po mrklom mraku šume već i za gradsko trčanje po slabije osvjetljenim ulicama te zbog osiguravanja vidljivosti drugim sudionicima u prometu. NEO4 lampa, službena lampa Zagrebačkog noćnog cenera, idealna je za upravo takvo urbano trčanje. Popust od 15% na Ledlenser web stranici za Neo liniju – Neo, Neo4, Neo6R i Neo10R lampe možete ostvariti od 4.11. do kraja 11. mjeseca uz kod CENER2019!

Nakon zagrijavanja na Cvjetnom trgu, naš suradnik i trener Mrak treninga Domagoj Puzjak iz Zagreb Runnersa, zajedno s trenerom Igorom, poveo je dvije grupe na 5 kilometara dugu rutu po centru Zagreba. Uživali smo razgledavajući Zagreba za vrijeme trčanja i baš nam tada grad izgleda puno atraktivnije.

Ruta 3. Mrak treninga by Ledlenser

Pet kilometara i jedno istezanje kasnije, ponovno smo se okupili u Boogie klubu gdje su nas dočekali voda Kala i Cedevita kao odlična okrepa. Tombola je ovaj posljednji trening prije Cenera bila posebno bogata, pa su tako otišla čak dva besplatna startna broja, dvije nove Cener trkačke marame i glavna nagrada Ledlenser NEO4 naglavna lampa.

Hvala svima koji su trčali s nama posljednja tri tjedna i čestitamo sretnim dobitnicima nagrada. I velika zahvala sponzoru Ledlenser koji je i ove godine osigurao da se treninzi održe i nagradio trkače vrijednim poklonima.

Vidimo se u nedjelju!

Galeriju fotografija s Mrak treninga potražite na facebook.com/ZGcener/