Startni brojevi za ovogodišnji Zagrebački noćni cener preuzimat će se u prostorijama Europskog doma Zagreb na lokaciji Jurišićeva 1, 1. kat.  U 2019-toj prebacujemo se na drugu stranu Trga bana Josipa Jelačića u prostor koji može primiti 3000 trkača, kao i zanimljivosti koje su osigurali sponzori.

Termini preuzimanja startnih brojeva

  • četvrtak, 31.10.2019. od 14:00 do 20:00 sati
  • petak, 1.11.2019. – NERADNI DAN, NEMA PODJELE STARTNIH BROJEVA
  • subota, 2.11.2019. od 10:00 do 19:00 sati
  • nedjelja, 3.11.2018. od 12:00 do 19:00 sati (samo za natjecatelje koji na utrku dolaze izvan Zagreba)

Startni broj ne morate preuzeti osobno već ga može preuzeti netko umjesto vas ali uz predočenje vaše osobne iskaznice ili fotografije na mobitelu/papirnate fotokopije. Maloljetnici na preuzimanje startnih brojeva trebaju doći s roditeljem/starateljem koji mora potpisati  “Izjavu sudionika o odricanju odgovornosti“.

Ove godine očekuje vas nikad bogatiji startni paket. Majica i trkačka marama samo su dio onoga što vas čeka, a što se točno nalazi u paketu možete pročitati na www.cener.hr/vijesti/startni-paket-za-sve-sudionike/ .

Kako bi i sama podjela brojeva bila doživljaj i odlično zagrijavanje za vas trkače i vašu pratnju, evo što vas sve očekuje:

četvrtak, subota, nedjelja

  • CEDEVITA legendarna sofa na kojoj se jednostavno morate fotografirati! #ZGcener je obavezan ukoliko dijelite fotke na društvenim mrežama
  • FRANCK će biti zadužen za okrepu na podjeli brojeva. Sjajne nove kave i čajevi koje možete isprobati sva tri dana.
  • MANDARINET slatke mandarine svim trkačima Cenera dobro su poznate. Osim što će  okrijepiti na utrci, dočekat će vas i na podjeli startnih paketa.

subota

  • Dođi na podjelu brojeva u subotu 2.11. od 10 do 19h i prihvati Acer NITRO izazov. Odigraj igru Dirt Rally 2.0. na Acer NITRO 5 notebook računalu i ukoliko budeš najbrži i najuspješniji gamer osvajaš precizan Acer NITRO Mouse, službeni Buff ili ACER majicu. Više informacija o izazovu pogledaj na www.cener.hr/vijesti/koliko-si-brz-prihvati-acer-nitro-izazov/ .
  • LEDLENSER u Europski dom dolazi s NEO4 službenom lampom Zagrebačkog noćnog cenera, ali i drugim lampama iz NEO kolekcije koje možete pogledati, isprobati i saznati baš sve što vas zanima. Samo za trkače Cenera na Ledlenser web stranici ledlenser.hr uz upisivanje koda CENER2019 u periodu od 4.11. pa sve do kraja 11. mjeseca ostvarujete popust od 15% na NEO, NEO4 i NEO6R lampe!

Vidimo se!