Ako i slučajno bude malo boli za vrijeme trčanja utrke Zagrebački noćni cener, Perskindol ima rješenje. 

Već u startnom paketu koji će dobiti svaki od natjecatelja prije utrke, bit će doza Perskindol gela. Jer što je zajedničko Aspirinu i Perskindolu? Metilsalicilat. Spoj koji čini 99% eteričnog ulja zimzelena zahvaljujući kojem korisnici Perskindola pobjeđuju na svim utrkama. Zašto? Zato što eterično ulje zimzelena djeluje kao lokalni analgetik, nema boli, tako da i kad su vanjski uvjeti ekstremni, tvoji mišići su spremni za trčanje.

perskindol-1024x640

Nakon što natjecatelji istrče deset kilometara, moći će se opustiti na stolovima za masažu koji će biti postavljeni u ciljnoj zoni.

Ako bude velika gužva za masažu, a žuri ti se na cugu s frendovima nakon utrke, posluži se Perskindol self massage point-om u parku J.J. Strossmayera koji je udaljen 200m južno od Zrinjevca.

perskindol-proizvodi

A za olakšanje boli je Perskindol još pripremio:

Perskindol Active

Osjetno je zahladilo, a tijelo troši energiju održavanjem tjelesne temperature. Zato je tu Perskindol Active koji dolazi u gelu i spreju i koji djeluje čak dvostruko! Lagano hladi zahvaljujući mentolu te zagrijava i povećava cirkulaciju u tvojim mišićima. Neka Perskindol bude tvoj energetski trener, a ti čuvaj snagu za Cener!

Perskindol Cool

Spremaš se za Zagrebački noćni cener? Budi kul i koristi Perskindol Cool. Sadrži čak 7% mentola, zahvaljujući kojem intenzivno i dugo hladi. Neka se drugi smrznu kad te okrznu!

Perskindol Active sprej

Po antropološkim mjerenjima raspon ruku jednak je visini čovjeka, ali i dalje postoje mjesta na našem tijelu koja nikada nismo uspjeli dokučiti. I baš ta mjesta vas često znaju boljeti. Perskindol Active zato dolazi i u spreju. Nasprejaj, zaboravi na bol i budi spreman 6.11. za tron!