Gel i sprej su prirodnog sastava na bazi mentola i eteričnih ulja prikladni su za odrasle, ali i djecu stariju od četiri godine

Sportašima diljem svijeta poznat je Perskindol®, proizvod koji dolazi iz švicarske obitelji proizvoda sa dugom tradicijom. Proizvodi su prirodnog sastava, na bazi mentola i posebno odabranih šest eteričnih ulja. Dolaze u obliku gela i spreja, ne maste kožu, ruke niti odjeću i ugodnog su mirisa. Mogu ga koristiti odrasli i djeca već od četvrte godine života. U Hrvatskoj postoje dvije linije, Active i Cool, te dva oblika, gel i sprej.

Spomenimo spoj metilsalicilat koji je zajednički i Aspirinu i Perskindolu. Čini ga 99% eteričnog ulja zimzelena zahvaljujući kojem korisnici Perskindola pobjeđuju na svim utrkama. Naime, eterično ulje zimzelena djeluje kao lokalni analgetik – uklanja bol, pa su mišići spremni za trčanje i kad su vanjski uvjeti ekstremni. Idealno za Cener! 😉

Perskindol®, dakle, na prirodnoj bazi hladi zahvaljujući mentolu te grije zahvaljujući posebnim eteričnim uljima, priprema mišiće za sportske aktivnosti te ih opušta nakon njih.

Active linija ima posebno dvostruko djelovanje – hladi i grije, a koristi se prije i poslije sportske aktivnosti. Po antropološkim mjerenjima, raspon ruku jednak je visini čovjeka, ali i dalje postoje mjesta na našem tijelu koja nikada nismo uspjeli dokučiti, a koja znaju boljeti. Perskindol® Active zato dolazi i u spreju kako bi uspješno zahvatili i teško dostupna mjesta.

Cool linija intenzivno i dugo hladi te se koristi kad preventivne mjere zakažu (uganuća, istegnuća, oteknuća). Zanimljivo je da sadrži čak 7% mentola, što ga čini „najhladnijim“ gelom na tržištu.

Podržavamo trčanje, podržavamo ljude koji se bave sportom te im našim proizvodima pomažemo da ostvare vlastite ciljeve.

Uzorke proizvoda pronaći ćete u startnom paketu, a u cilju utrke potražite Perskindolov šator s maserima koji će vam izmasirati umorne noge nakon utrke.

Možete nas posjetiti na našoj web stranici www.perskindol.hr te Facebook pageu Perskindol Hrvatska.