Drugi po redu Mrak trening by Ledlenser započeli smo u najbrojnijem izdanju i sjajnoj atmosferi. Nakon što su se lampe za trening razgrabile, Damir iz Ledlensera predstavio je trkačima brend kao i novu NEO4 lampu koja je lagana i idealna za gradsko trčanje.

Lampe za trčanje nisu namijenjene samo za trčanje po mrklom mraku već su idealan dodatak baš svakom trkaču koji voli trčati u večernjim satima. Na ovaj način trkač postaje uočljiviji automobilima i prolaznicima što je veliki sigurnosti aspekt trčanja u urbanom području.

Ledlenser lampe mogle su se isprobati prije ali i za vrijeme Mrak treninga

Nakon predstavljanja, trener Neven iz Zagreb Runnersa opisao je okupljenima rutu koja je ovaj put ošla po zelenoj potkovi centra Zagreba. Neven, koji je ujedno i turistički vodič, trkačima je ispričao i nekoliko zanimljivosti o znamenitostima pored kojih prolaze kao što su Zrinjevac, Tunel Grič i Botanički vrt. Nakon zagrijavanja na Cvjetnom trgu, pet kilometara prošlo je u odličnoj atmosferi i otkrivanju Zagreba, što se može vidjeti i na fotkama s terena.

Ruta drugog treninga

U samo 5 kilometara obišli smo šire gradsko središte i saznali puno novih informacija o Zagrebu

Naravno, nezaobilazan dio Mrak treninga je i tombola na kojoj je i ovaj put izvučeno dvoje dobitnika. Prva nagrada, nova Ledlenser NEO4 lampa, došla je u ruke Julijane Lane Prah, dok je startni broj za Zagrebački noćni cener dobila Maja Krčelić. Čestitamo curama i odmah najavljujemo posljednji 3. Mrak trening Ledlenser u srijedu 30.10.

Dobitnica Ledlenser NEO4 lampe Julijana Lana Prah

Dobitnica startnog broja za ZGcener Maja Krčelić

Ukoliko nam se želite pridružiti i trčati 5 kilometara po samom centru Zagreba, uz vodstvo dva cool trenera, piti Kala i Cedevita okrepu nakon trčanja i osvojiti vrijedne nagrade na tomboli (na posljednjem treningu dodajemo i posebno iznenađenje), prijavite se na:

PRIJAVNI OBRAZAC

Broj sudionika ograničen je na 35 stoga budite brzi, a sve one koji se prijave ali ipak ne mogu doći, ljubazno molimo da nam se jave kako bi mjesto oslobodili zainteresiranima.

Galeriju fotografija s 2. Mrak treninga pogledajte na FB stranici www.facebook.com/ZGcener/.

Vidimo se u srijedu!