Ekipa iz Utrka.com, koja vas svake godine prati na Zagrebačkom noćnom ceneru, navija u cilju i brine o tome da vaši rezultati budu točni i na vrijeme ove godine priprema jedan zanimljiv projekt. Rezervirajte prvi vikend u 11. mjesecu ove godine za prvi Sportkon, konferenciju sporta i zdravlja, koja se proteže kroz dva dana 6. i 7. studenog i završava s 9. Zagrebačkim noćnim cenerom 8. studenog. Lokacija je novootvoreni Hilton Garden Inn – Zagreb u Radničkoj.

Konferencija je zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih rekreativnih i profesionalnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih doktora, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta i trenera. U prvi plan stavljena je promocija zdravog i fizički aktivnog stila života te odgovori na pitanja:

  • Kako početi trenirati?
  • Kako prevenirati i/ili rehabilitirati sportske ozljede?
  • Kako kreirati pravilan plan ishrane?
  • Kako stvoriti vlastiti brend ili postati sportski infleuncer?
  • Kako organizirati uspješan sportski događaj?
  • i mnoga druga..

U sklopu konferencije, osim predavanja, biti će i izložbeni prostor te nezaboravan party uz live muziku i priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava.

„Želja nam je stvoriti jedinstvenu priliku da se sportska zajednica upozna licem u lice u idealnom okruženju, kako bi podijelila svoje ideje i bogata iskustva.“ – rekao nam je Goran Antonović iz organizacije.

Za prvih 100 sudionika koji uplate ulaznicu za konferenciju, osim povoljnije cijene, osigurana je i prijava “preko reda” za Zagrebački noćni cener. Da, dobro ste pročitali! Uz poseban kupon moći ćete se prijaviti prije svih i izbjeći svima dobro poznatu gužvu na prijavama.

Prijave su otvorene na www.sportkon.com i broj mjesta je ograničen! Osiguraj si startninu za Cener i kotizaciju za konferenciju jednim udarcem!