Kako najbolje započeti mjesec pred utrku Zagrebački noćni cener? Noćnim trčanjem po gradu!

Prvi trening „Reebokova 4 do Cenera“ prošao je u odličnoj atmosferi. U Running Gate-u na Kvaternikovom trgu, trkači su se mogli presvući i isprobati nove Reebok Floatride tenisice, jer znamo kako je tenisice za trčanje važno isprobati i na terenu. Treneri Srećko i Igor poveli su trkačice i trkače na zagrijavanje, a zatim na trčanje u dužini od 6 kilometara po gradskim ulicama.

Ruta prvog treninga

Ovakvim grupnim zagrijavanjem za Cener, i ovogodišnjim motom Cenera #PratiRitamUlice, želimo potaknuti na urbano trčanje. Ulice grada idealan su trkači poligon i za baš svako trčanje može se pronaći nova ruta. Nije važno kada i nije važno gdje jer Zagreb je uvijek spreman za trkače.

Ekipa na prvom “Reebokova 4 do Cenera”

Nakon zabavnog treninga nastavili smo druženje uz Multipower ISO drink i tombolu s vrijednim nagradama. Prva nagrada – Reebok Floatride tenisice, otišla je u ruke Zvonimira Marića koji je najavio trčanje u njima na Ceneru. Druga nagrada bila je i svojevrsna premijera. Startni broj 2054 Zagrebačkog noćnog cenera osvojila je Lea Grbić, koja već ima startni broj za ovu utrku pa će svoj pokloniti. Ali tu nije bio kraj jer slijedila je podjela četiri Reebok vrećice za trening koje su osvojili Tomislav Jelinić, Gabrijela Lipić, Jasminka Vlahović i Petra Filipović Radošević.

Za sam kraj ostavili smo iznenađenje, a to je čak 10 sportskih držača za mobitel koje je osigurao Nissan. Pobjednici su: Tonći Benzia, Gabrijela Bošnjak, Jean-Michel Cindro-Pyronnet, Mario Glojnarić, Emma Horvat, Marija Kepić, Ivan Lacić, Jelena Međeri, Manuela Polanščak i Lana Trobentar Šimunić.

Čestitamo svima koji su osvojili ove vrijedne nagrade i zahvaljujemo na dolasku na prvi trening “Reebokova 4 do Cenera”. Prema reakcijama sudionika, izgleda da se svi opet vidim za tjedan dana na novoj lokaciji i s novom gradskom rutom. Galerija fotografija stiže na Facebook stranicu Zagrebačkog noćnog cenera facebook.com/ZGcener/.

Prijave za drugi trening u Top Sportu (Avenue mall), otvorene su na cener.hr/prijavni-obrazac-2-trening/ , a broj prijava ograničen je na 50.

Družimo se uskoro.

Napisala: Tea Gvardijan