Imamo nekoliko novosti, odličnih novosti!

Za sve one koji su se prijavili na ovogodišnji Zagrebački noćni cener, a ne mogu doći na utrku, omogućili smo raniju promjenu vlasnika startnog broja ili povrat uplaćene kotizacije. Navedene promjene ne morate čekati već ih možete zatražiti ODMAH!

Promjena vlasnika startnog broja

Zahtjev za promjenu vlasnika startnog broja upućuje trenutni vlasnik startnog broja na email adresu info@cener.hr od 12.10.2017. do 22.10.2017. u 23:45h. U poruci navedite ime i prezime te email adresu osobe kojoj poklanjate svoj startni broj.

Mi nećemo vršiti povrat uplaćene kotizacije nego to ostavljamo vama da riješite između sebe!

Zahtjev za povrat uplaćene kotizacije

Ukoliko ipak niste pronašli osobu kojoj biste poklonili ili prodali svoj startni broj, možete podnijeti zahtjev za povrat uplaćene kotizacije. Zahtjev se podnosi ispunjavanjem online obrasca www.cener.hr/zahtjev-za-povrat-kotizacije-2017/ u periodu od 12.10. do 25.10.2017. u 23:45h.

Povrat sredstava se može izvršiti isključivo osobi koja je izvršila uplatu kotizacije, bez obzira za koga je osoba uplatila kotizaciju, najkasnije do 3.11.2017.

NOVO – Lista čekanja

Uvodimo još jednu novost, kako bismo dodatno otvorili mogućnost dobivanja startnog broja.

Ukoliko se u periodu od 12.10. do 25.10., povratima uplaćenih kotizacija, oslobode startna mjesta njih ćemo ponuditi osobama s liste čekanja prema redoslijedu ispunjavanja obrasca liste čekanja.

Na listu čekanja se možete prijaviti ispunjavanjem ovoga obrasca – Obrazac liste čekanja. Kontaktirat ćemo vas telefonom i emailom te vam ponuditi oslobođeno mjesto. Tko na upit ne odgovori u roku od 24 sata, ostaje bez mogućnosti dobivanja startnine te se ponuda daje idućem na listi čekanja. Ukoliko je startni broj već otisnut, ponudit ćemo vam broj s otisnutim tuđim imenom, no vaše ime će biti na startnoj i ciljnoj listi!

Ispunjavanjem obrasca liste čekanja niste osigurali svoje mjesto na utrci!