Sada već tradicionalna utrka na deset kilometara, koju ovaj grad živi i diše, predstavila se u novom modernom ruhu te započela zanimljivu priču o spoju starog i novog Zagreba. Od arhitekture i parkova, pa sve do načina na koji govorimo.

Upravo je novi vizual Zagrebačkog noćnog cenera spona između modernog i tradicionalnog, urbanog i klasičnog. Prepoznatljiva “zagrebačka” plava boja povezala se s modernim dizajnom loga koji označava nešto starijeg datuma – krov Paviljona na Zrinjevcu. Od sada pa nadalje upravo karakteristična plava boja i oblik loga Cenera postaje prepoznatljiv znak utrke koju čekamo cijelu godinu.

Stoga dok trčite središtem grada iza modernog električnog automobila i ulazite u cilj po svoju sjajnu novu medalju, duboko udahnite i doživite mjesto na kojem trčite. S lijeve strane dočekat će vas zgrada stara 150 godina, protrčat ćete i pored kipa Nikole Tesle, a prije toga iza leđa će vam biti moderna Muzička akademija i djevojka s transparentom „Lupi za supermoći“.

Ukoliko želiš trčati i doživjeti atmosferu koju nudi Cener, budi za kompjuterom i mobitelom u ponedjeljak 16.9. točno u podne na www.utrka.com/utrke/zgnocni10k/2019/prijava/pojedinacno/.

Vidimo se u u nedjelju, 3. studenog od 19h na Zrinjevcu!

Prati nas i na facebook.com/ZGcener/ i instagram.com/zgcener/.