Novu Forerunner seriju donosi integriranu glazbu, kartografiju u punoj boji i napredne mogućnosti treniranja, sigurnosne funkcije i funkcije praćenja u popularne GPS pametne trkaće satove. Dizajniran prema potrebama trkača, novi Forerunneri – Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music i Forerunner 945 – osim što prati trčanje, prati i statistiku, analizira brojeve i detaljno sprema sve performanse sportaša, povijest treninga, ciljeve i još mnogo toga. Nova Forerunner serija dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe svih trkača, bez obzira na to koliko daleko ili brzo trče.

Dizajniran za trkače od strane trkača, svaki od novih Forerunnera izrađen je od laganih materijala s intuitivnim dizajnom s 5 gumba koji su jednostavni za rukovanje sa ili bez rukavica, kao i u svim vremenskim uvjetima. Satovi su opremljeni uvijek uključenim zaslonom lako čitljivim na suncu, uz  GPS, cjelodnevno praćenje aktivnosti, pametne obavijesti, mjerenje pulsa na zapešću i nove sigurnosne funkcije i funkcije praćenja koje omogućuju dijeljenje lokacije u stvarnom vremenu s odabranim kontaktima u slučajevima kad je potrebna pomoć. Bez obzira trenirate li za 5K ili dulje staze, nova Forerunner serija je kompatibilna s funkcijom Garmin Coach, besplatnim planovima treninga. Osim planova za 5K, na raspolaganju su i planovi treninga za 10K ili polumaraton uz pomoć tri trkačka trenera – Jeffa Gallowaya, Grega McMillana i Amy Parkerson-Mitchell.

 

Upravo je jedan sat iz ove serije, Forerunner 245 nagrada na utrci 9. Zagrebački noćni cener 8.11.!

Sat će osvojiti najuspješniji hrvatski predstavnici (muškarac i žena).

Forerunner 245 i Forerunner 245 Music – explore.garmin.com/hr-HR/forerunner/#fr-245

Nadovezujući se na jedan od najpopularnijih Garmin GPS trkaćih pametnih satova, Forerunner 245 i Forerunner 245 Music sadrže još više podataka i naprednih funkcija koje pomažu trkačima kako bi bili bolji nego jučer. Forerunner 245 Music može pohraniti do 500 pjesama i omogućuje sinkronizaciju playlista s učitanih odabranih glazbenih streaming servisa3, kao što su Spotify® i Deezer, ili prijenos glazbe s računala.

Uz personalizirani trening i uvid u oporavak, Forerunner 245 i Forerunner 245 Music uključuju i alate za praćenje performansi kao što su VO2 max i status treninga s prilagodbama na visoku temperaturu, vrijeme oporavka i aerobne i anaerobne efekte treninga. Uz Running Dynamics Pod ili kompatibilnu HRM senzor traku, pružiti će još više podataka o trčanju i uvid u svih šest dinamika trčanja izravno na satu. Čak i nakon vježbanja, Forerunner 245 i Forerunner 245 Music sadrže dodatne alate za praćenje dobrobiti trkača, uključujući Pulse Ox senzor4 na zapešću koji će pomoći u mjerenju apsorpcije kisika. Forerunner 245 i Forerunner 245 Music imaju do 7 dana trajanja baterije u načinu rada kao pametni sat, do 24 sata u GPS načinu radu i do 6 sati u GPS načinu rada uz glazbu.

Forerunner 45 i Forerunner 45S – explore.garmin.com/hr-HR/forerunner/#fr-45 

Dizajniran za one koji treniraju za svoju prvu utrku ili započinju novi plan vježbanja, Forerunner 45 serija je jednostavna za svakodnevnu uporabu, prati puls na zapešću uz ugrađeni GPS za praćenje tempa, udaljenosti, intervala i više. Za one s manjim zapešćima tu je Forerunner 45S veličine okvira od 39 milimetara, u usporedbi s kućištem od 42 milimetra na Forerunneru 45. Uz desetak dostupnih profila aktivnosti, Forerunner 45 serija će pratiti više od trčanja – pratiti i spremiti će napore tijekom biciklističkog treninga, eliptičnog treninga, kardio vježbi, joge i još mnogo toga.

Forerunner 945 – explore.garmin.com/hr-HR/forerunner/#fr-945

Stvoren za motivirane, za uspješne, za najbolje, Forerunner 945 je premium pametni sat za trčanje i triatlon koji može pohraniti do 1000 pjesama i omogućuje sinkronizaciju playlista s odabranih učitanih glazbenih streaming servisa3, uključujući Spotify i Deezer, ili prijenos glazbe s računala. Štoviše, za vrijeme trčanja ili vožnje biciklom, možete plaćati izravno sa zapešća putem Garmin Pay™ rješenja za beskontaktno plaćanje5. Bez obzira krećete li se užurbanim gradskim ulicama ili gusto pokrivenim stazama, učitane karte u boji na Forerunneru 945 navoditi će ozbiljne trkače i multisportaše kako se nikada ne bi izgubili prilikom trčanja.

Forerunner 45 serija, Forerunner 245, Forerunner 245 Music i Forerunner 945 dostupni su u rasponu cijena od 1.590,00 kn do 4.650,00 kn. Forerunner 945 je također dostupan u triatlonskom paketu, koji uključuje plave i crne silikonske trake, HRM-Tri™, HRM-Swim™ i komplet za brzo skidanje po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.800,00 kn.

Kako biste saznali više, posjetite explore.garmin.com/hr-HR/forerunner/

 

Hvala Garminu na podršci ZG cenera u 2020. godini.