Nešto više od mjesec dana dijeli nas od najiščekivanije utrke u Hrvatskoj. Kako bi smo se što bolje pripremili za utrku, slijede nam tri mrak treninga.

Trčat ćemo stazama Maksimira kroz noć, a naše Ledlenser noćne lampe obasjavat će vam put, dok će naši treneri voditi brigu da trening odradite bez pol’ muke!

Termini održavanja (srijedom): 10.10., 17.10., 24.10.

  • okupljanje sudionika 18:30-19h
  • trening 19-20h
  • izvlačenje nagrada 20:15-20:30

Mjesto okupljanja i izvlačenja nagrada: sportski dućan Running Gate, Vlaška ulica 129, Zagreb

S treningom krećemo i završavamo na istoj lokaciji, u trgovini Running Gate gdje ćemo vam osigurati mjesto za presvlačenje i ostavljanje stvari.

S obzirom da se trči po noći, sponzor Ledlenser osigurao je četiri testne lampe kojima ćete moći trčati te pobijediti mrak, a Multipower IsoDrink će vam osigurati okrjepu nakon treninga kako biste napunili baterije i vratili se doma sa smiješkom na licu, a možda i novom NEO4 Ledlenser svjetiljkom. Naime, u našoj nagradnoj igri, osim kupona s popustom od 15% kojega dobivaju svi sudionici, Ledlenser vam na svakom treningu poklanja po jednu NEO4 svjetiljku koja je idealna za trkače u urbanim sredinama.

Nagradna igra (na kraju svakog Mrak treninga):

  1. nagrada: Ledlenser NEO4 svjetiljka
  2. nagrada: startni broj za Zagrebački noćni cener 2018.

Kako se prijaviti?

Morate biti brzi jer će samo 30 trkačica i trkača dobiti priliku družiti se s nama i trčati Ledlenser mrak trening. Kako biste se prijavili, dovoljno je ispuniti prijavnicu te s osobnim dokumentom pojaviti se na lokaciji.

Prijave su otvorene do popunjenja kvote (30 osoba), a za svaki novi termin objavit ćemo novu prijavnicu.

Ako si fan trčanja po noći, pridruži nam se te osvoji ovu cool noćnu svjetiljku s kojom ćeš moći otrčati i Zagrebački noćni cener!

#OstaviTrag
#ZGcener
#MrakTrening
#Ledlenser