Predstavljamo vam još jednog sponzora utrke

Sportsko savjetovalište u sklopu Farmacia specijalizirane prodavaonice u Arena centru Zagreb, uz vas već gotovo 10 godina, naglašavajući važnost tjelesne aktivnosti kao bitnog faktora prevencije i održavanja zdravlja nudi usluge sportsko-nutricionističkih analiza kao podlogu održavanja i unaprjeđenja zdravlja i zdravog načina života.

S obzirom na trendove modernog života, cilj je Savjetovališta unaprijediti svijest o očuvanju zdravlja i istaknuti važnost kretanja te adekvatne prehrane kod različitih kategorija vježbača. Holističkim pristupom zdravom životu i zdravom treniranju pomoći će vam da dosegnete željeni estetski nivo, unaprijedite zdravlje, smanjite posljedice stresa, spriječite nastanak ozljeda i bolesti uslijed loših životnih navika, pogrešnog odabira i primjene sportskih dodataka prehrani te pogrešnih načina treniranja.

Klijenti  Sportskog savjetovališta nisu isključivo sportaši, pa u savjetovalištu imaju priliku utjecati na promjenu loših životnih navika i kod rekreativaca te kod osoba koje tek planiraju mijenjati stil života. Kako bi doprlo do što većeg broja ljudi, Sportsko savjetovalište već godinama svoju aktivnost promiče i na terenu – u sportskoj akciji, surađujući sa sportskim projektima poput Trčaone te brojnim profesionalnim i rekreativnim sportašima.

Sportsko savjetovalište strukturirano je na jednostavan i jedinstven način tako da vrlo brzo može odrediti potrebe pojedinca te mu na osnovi postojećih navika i željenih ciljeva kreirati plan prehrane i treninga.

Termini savjetovališta odvijaju se redovno svaka 2 tjedna radi praćenja postignutih rezultata i promjena u skladu s kojima se predlažu izmjene programa prehrane, vježbanja i dodataka prehrani. Osnovni cilj Savjetovališta dugotrajnost je postignutih rezultata  uz očuvanje zdravlja i tjelesne forme u daljnjim fazama života.

Na savjetovanje se možete naručiti u Farmaciji u Arena centru, na tel. 01/2068-827.

Više informacija: https://www.farmacia.hr/farmacia-preporucuje/savjetovalista/3/sportsko-savjetovaliste/