ZAGREB, 2.11.2014.

Slijede korisne informacije za sudionike (i navijače) utrke:

PREUZIMANJE STARTNIH BROJEVA

Svi startni brojevi su rasprodani te više ne primamo uplate. Svi koji su primljeni na utrku se nalaze na Startnoj listi

Preuzimanje startnih brojeva (za sve vas koji se nalazite na Startnoj listi) će biti u petak 7.11.2014 od 16-21h na Zrinjevcu (Trg Nikole Šubića Zrinskog).

Natjecatelji koji nisu iz Zagreba će moći podići startni broj i na dan utrke u terminu 17-19h (dođite na vrijeme (u 17h) jer zbog eventualnih gužvi na preuzimanju brojeva nećemo odgađati start utrke.

NAVIJAČI

Dovedite navijače sa sobom jer smo organizirali radionicu izrade transparenata te osigurali svijetleće narukvice i navijačke štapove. Pokažimo da i Zagreb može imati odličnu atmosferu na utrci!

START I CILJ UTRKE

Primijetite da start i cilj utrke nisu na istom mjestu! Zadnji krug završavate prolaskom pored meteo stanice i trčite alejom prema glazbenom paviljonu (pješačka staza).

PROMET

U periodu 18:30-20:30 u potpunosti će biti obustavljen tramvajski promet na relaciji Glavni kolodvor – Trg bana Jelačića.

U periodu 19:00-20:30 za potrebe utrke će se koristiti DVIJE prometne trake Hebrangove ulice dok će trećom (južnom) prometovati automobili. Stoga vas molimo za oprez tj. da se krećete trakama namijenim za utrku.

U svim okolnim ulicama promet će odvijati ali otežano i pod posebnim režimom kojim će na svim križanjima upravljati prometni policajci.

Uz stazu će biti 20 volontera koji će dodatno brinuti o vama.

ŠTO, GDJE?

Pogledajte skicu prostora i upoznajte se gdje je što smješteno.

prostor2

 

Ako imate dodatna pitanja – postavite ih na cener@cener.hr