Sponzori ovogodišnjeg Cenera: Vipnet, Cedevita, GRAWE i nextbike su i veliki prijatelji i zaljubljenici u trčanje. Zato će i njihovi zaposlenici trčati utrku kojoj se posebno vesele. 

Vipnet: Ovo nam je prvi Zagrebački noćni cener

Vipnet je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Cenera i baš će zaposlenici Vipneta nastupiti u najvećem broju. Kako je ova tvrtka nedavno pokrenula i školu trčanja za svoje zaposlenike, nekima od njih će Cener biti prva utrka u životu. 

  • Prvi put trčim na ZG Ceneru, nisam opterećen rezultatom, više očekujem dobro društvo, novi pogled na centar Zagreba i zabavu – rekao je Željko Markić, a Deana Matulić Jagušt kojoj je ovo prva noćna utrka je dodala: Ovo mi je prva noćna utrka, što joj daje posebnu draž. Osim što sadrži lijepu trkačku dionicu ovoga puta bodrit će me i moje dvoje djece što je za mene poseban poticaj da budem još bolja 🙂 

 vip-b2b-utrka07

Darija Petric, PR koordinatorica u Odjelu korporativnih komunikacija će također trčati Cener po prvi put. 

  • Ovo će biti moj prvi ZG Cener  i idem provjeriti jesu li istinite tvrdnje kako je to najbolja zagrebačka utrka s posebnom vibrom. Ova utrka mi je super motivacija da i po ovom oblačnom vremenu odradim ozbiljniji trkački trening barem jednom tjedno kako bih mogla držati korak s drugim Vipovcima na utrci. S Cenerom nema šale, moraš doći spreman! – zaključila je Darija.

 

Atlantic: Za nas je tradicija trčati Zagrebački noćni Cener

Alantic Runnig Team (ART) će ove godine nastupiti četvrti put na Ceneru s timom od 15 trkača. Cedevita, Atlanticov brend, je i sponzor ART-a, pa će tim trčati u prepoznatljivim Cedevita majicama.

  •  Još pamtimo odličnu atmosferu na kišnom Ceneru 2013. godine kada se nekoliko naših trkača ohrabrilo istrčati utrku unatoč velikom nevremenu. Nakon toga nam je postala tradicija svake godine trčati ovu utrku – rekla je kapetanica tima Silva Šimunović, te dodala:

untitled

  • Svake godine se rado vraćamo na Cener jer trčanje po noći ima posebnu draž. Trčeći gradskim ulicama i stazama upoznajemo grad iz neke druge perspektive, a navijači koji navijaju duž cijele staze čine utrku još zabavnijom i dinamičnijom. Na jednu večer, centar grada postaje mjesto dobre zabave i pozitivnih emocija – zaključila je Silvia.

 

GRAWE Hrvatska: Zaposlenici iz cijele Hrvatske dolaze na Cener

GRAWE je tvrtka koja stavlja naglasak na „pravovremeno planiranje“ i razmišljanje o „sutra“, pa su im pripreme za ovogodišnji Cener počele upravo time – detaljnim skeniranjem nove rute ovogodišnjeg Cenera, odnosno upoznavanjem staze.

grawe-running-team_cener-1

Većina GRAWE RUNNING TEAM-a sudjelovala je na Ceneru prošle i pretprošle godine pa su s mlađim članovima podijelili svoje iskustvo i oduševljenje noćnom utrkom kroz sami centar Zagreba.

  • Glas se toliko pročuo da su nam se odlučili pridružiti i kolege izvan Zagreba i upoznati metropolu na njima najprivlačniji način – trčeći. Veselimo se zajedničkom trčanju koje je prije svega druženje i zabava, trenuci u kojima smo više prijatelji nego kolege i više trkači nego zaposlenici. I zato takve trenutke uvijek nastojimo iskoristiti što je više moguće – rekla je Morana Stričić iz GRAWE-a.

Za kraj, svim trkačima Cenera poručujemo: kada vidite neonski žute POKRENI majice, to je poruka koju mi nosimo za vas, pa PoKRENITE svoje zadnje atome snage prema ostvarenju svog cilja 🙂

 

Nextbike: Cener je najbolje organizirana utrka u Hrvatskoj

Petorica zaposlenika će nastupiti u Nextbike Running Teamu pojačani s čak 40 nextbike korisnika i simpatizera, među kojima je i  Dejan Patrčević, nositelj Ironman muškog rekorda ali i jedan trkač od samo 10 godina!

fb_img_1472373890841

Krešimir (desno) s kolegom iz Nextbike Running Teama

  • Volim trčati Cener jer je za mene to najbolje organizirana utrka u Hrvatskoj i najdraži cener, otrčao sam svih 5 do sada! – pohvalio se Krešimir Dvorski iz Nextbike-a, te nadodao: Kao i uvijek, nadam se osobnom rekordu, veselim se suradnji s organizatorima i posebno tome što će nextbike bicikli pratiti trkače kako bi se što sigurnije kretali kroz grad. Veselim se navijačima i odličnoj atmosferi koja iz godine u godinu sve više pozitivno iznenađuje i daje vjetar u leđa trkačima.