Franck će svim sudionicima Zagrebačkog noćnog cenera darovati Bianku, čaj Menta & Limnova korica te Instant Cappuccino Nougat Cream, a kušat će ih moći i prije te poslije utrke na Zrinjevcu.

Franck je već godinama najbolji prijatelj mnogobrojnih rekreativaca, pa će tako i ove godine podržati sve trkače Zagrebačkog noćnog cenera.

Svi sudionici omiljene zagrebačke utrke u svojim će startnim paketima dobiti Franck proizvode Bianku, čaj Menta & Limunova korica te Instant Cappuccino Nougat Cream u kojima će moći uživati i na Franck štandu na Zrinjevcu.

Predani sportaši znat će prepoznati i cijeniti Bianku, ukusne instant napitke od žitarica i cikorije, bogate vlaknima. Brzo se i lako pripremaju, ne sadrže kofein i savršeno se slažu sa zdravim doručkom poput zobenih pahuljica s voćem. Uz šalicu Bianke, doručak je zaokružen, a početak dana ispunjen energijom.

Svaki sportaš zna da je hidracija neopisivo važna u svako doba godine, pogotovo kod većih fizičkih napora poput trčanja. Stoga, Franck sve sudionike Cenera časti svojim novim čajem Menta & Limunova korica koji će im pomoći da budu na vrhuncu svoje fizičke spreme tijekom cijele utrke. Franckov čaj oduševljava unikatnim, punim okusom mente i svježine limunove korice te je idealan napitak za svaki dan i sve one koji  preferiraju zdrav životni stil.

Dobar trening zahtjeva kvalitetan i zdrav popratni obrok, a uspješno završen Cener svakako zaslužuje slavlje. Dodajte u svoj proteinski shake Franckov neodoljivi Instant Cappuccino Nougat Cream i uživajte u najboljem spoju lješnjaka i čokolade. Bogati kremasti okus podsjeća na poznate nougat namaze i u trenu popravlja raspoloženje, ali i sportske shake-ove. Izvrstan je i kad je hladan te ga se može dodati u proteinski napitak za još bolji okus.

Franck svim trkačima od srca želi uspješan Zagrebački noćni cener.

Vidimo se na Zrinjevcu!