Energy Coffee posebno je zanimljiv za sve trkače i odličan izbor za sve sudionike Zagrebačkog noćnog cenera!

Franck je lansirao novu liniju napitaka s kavom – Energy, Smart i Protein Coffee  s dodatkom funkcionalnih sastojaka proteina, vitamina i minerala za koje je dokazano da imaju zdravstvene prednosti.

Funkcionalna hrana zadnjih je par godina postala značajan segment na tržištu prehrambenih proizvoda.  Prateći globalne trendove te u skladu s očekivanjima potrošača, Franck je prepoznao potrebu za  inovativnim napitcima koji potrošačima pružaju dodatne prednosti te se brzo i lako pripremaju.

Energy coffee bit će posebno zanimljiv za sve trkače i sudionike Noćnog cenera jer će probuditi organizam te mu pružiti dodatnu energiju za utrku, no odličan je izbor i za svakodnevnu konzumaciju i savladavanje dnevnih izazova. Sadrži vitamine B5 i B6 koji su sastavni dio vitamina B skupine. Konzumacijom jednog napitka zadovoljiti ćete 30% dnevne potrebe za unosom navedenih vitamina. Vitamin B5 pomaže normalnom metabolizmu stvaranja energije, te zajedno s vitaminom B6 i kavom pomaže organizmu savladati umor i iscrpljenost.

Smart coffee idealan je za koncentraciju i doprinos normalnoj psihološkoj i kognitivnoj funkciji organizma zahvaljujući vitaminu B6 i mineralu cinku. Jedan napitak sadrži 30% dnevne potrebe za vitaminom B6  i cinkom, te je izvor dijetalnih vlakana prirodnog porijekla odnosno iz cikorije koji služe kao prebiotici i blagotvorno utječu na održavanje zdravog probavnog sustava.  Uz slatkoću i karamelne note smeđeg šećera, okus ovog napitka nježno zaokružuje i fruktoza dajući mu punoću i balans okusa. Dodatna prednost ovog proizvoda je u tome što sadrži manju količinu šećera u odnosu na ostale proizvode iz Franck Cappuccino kategorije napitaka.

Protein coffee obogaćen je proteinom kazeinom (iz mlijeka) koji sadrži sve neophodne esencijalne aminokiseline potrebne za rast i održavanje mišićne mase. Jedna vrećica sadrži čak 43 % proteina. Protein coffee ima nizak sadržaj masnoće te je uz dodatak kave odličan za konzumaciju u jutarnjim satima. Dodatna prednost Protein Coffee napitka je u tome što ih se može pripremati s vodom, mlijekom, kao topli napitak, ali i kao hladno osvježenje, uz dodatak kockica leda.

Franck funkcionalni napitci s kavom – Energy, Smart i Protein Coffee dolaze u pojedinačnim „stick“ pakiranjima uz preporučenu, neobvezujuću maloprodajnu cijenu od 3,99 kuna po „sticku“.