Trkači su na drugom treningu prešli s druge strane Save i pretrčali 6 kilometara po ulicama Novog Zagreba. Startali smo iz Top Sporta (Avenue mall) koji je ugostio naše trkače te im osigurao mjesto za presvlačenje i druženje. Sve Reebok Floatride tenisice odmah su se razgrabile kako bi se u njima odradio trening.

Zagrijavanje smo odradili ispred MSU, a zatim nastavili kroz kvartove Središće, Siget i Sopot. Iako se Bundek čini kao logična destinacija za trčanje, trčanje po ulicama novozagrebačkih kvartova i istraživanje manjih parkova između zgrada, čini se daleko zanimljivija opcija. Trkači koji su s nama drugi put sada već znaju zašto trčanje po kvartu, a svi koji nam se tek planiraju pridružiti otkriti će potpuno nov način trčanja – urbanog snalaženja gdje je baš svaki nogostup odlična staza za trening.

Ruta drugog treninga

Uz nov način treniranja vrijedi saznati i nove informacije. Tako smo uz edukatora iz Reeboka i predstavljanje tehnologije Floatride tenisica, saznali i dobrobit izotoničnih napitaka te kada i u kojim slučajevima je preporučljivo konzumirati izotonik. Nutricionistica Kristina Aralica Tušak predstavila je Multipower ISO Drink koji nas je dočekao nakon istrčane šestice.

Kraj treninga – vrijeme za hidraciju

Za sam kraj ostavili smo ništa manje važnu stvar – nagrade! Ovaj je put sretni dobitnik Floatride tenisica Boris Babić. Boris je na treningu po prvi puta isprobao tenisice te ih je bio spreman i kupiti. Čestitamo Borisu, a dolazak na „Reebokova 4 do cenera“ se definitivno isplatio.

Dobitnik Floatride tenisica Boris nagradu je preuzeo od trenera Srećka

Druga nagrada je najtraženija stvar u gradu – startni broj za Cener koji je sa sobom odnio Ivan Curić, dok su Reebok torbe za trening osvojili: Maja Kišan, Miroslav Lakić, Milada Rabihić, Eduard Vukelić. Nissan torbice za mobitel osvojili su: Ana Bedeniković, Tonći Benzia, Dragan Davidović, Marta Huhoja, Ivot Jurilj, Lovro Lepan, Ivica Mlinarić, Saša Perić, Juliana Lana Prah i Željko Šimac.

Dobitnici nagrada

Fotografije s treninga možete pogledati na našoj FB stranici www.facebook.com/ZGcener/.

Iduće druženje zakazujemo za tjedan dana, u utorak 24.10. na lokaciji Running Gate (Vlaška ulica 129), Zagreb. Prijave su otvorene i ograničene na 50 sudionika, a prijaviti se možete na cener.hr/prijavni-obrazac-3-trening/.

Vidimo se na trećem treningu gdje nastavljamo s #PratiRitamUlice.

p.s. još 18 dana do Zagrebačkog noćnog cenera!