Vjerujemo kako će mnogima ova informacija biti sjajna novost – otvaramo drugi krug prijava za Zagrebački noćni cener! Kada?

Stoga ako si propustio prvi krug prijava, koji se zatvorio nakon 3 sata i 30 minuta, sada je tvoj trenutak da budeš dio 8. ZG cenera 3.11. na Zrinjevcu. Prijave se zatvaraju automatski po zaprimanju maksimalnog dozvoljenog broja prijava (a nije ih ostalo puno).

Rok za uplatu kotizacije po zaprimljenoj prijavi je srijeda 9.10.2019. (uplata se prihvaća i ako se transakcija poslala na izvršenje s ovim datumom, a bit će izvršena 10.10.2019.). Uplate zaprimljene nakon 9.10.2019. bit će vraćene na račun uplatitelja, a prijava izbrisana.

Nissan je i ove godine ponosni sponzor personaliziranih startnih brojeva s motivacijskom porukom. Kod prijave dovršite rečenicu “100% sam….” i budite kreativni jer to je rečenica koju nosite na sebi.

Sve informacije o utrci, kao i izgled ovogodišnje majice i trkačke marame koji su dio startnog paketa, pogledajte na www.cener.hr/informacije-o-utrci/