Sinoć smo u Running Gate-u odradili drugi noćni trening kojeg nam je osigurao naš dragi sponzor Ledlenser. Druženja i zabave ni ovaj put nije nedostajalo.

Okupljanje je započelo u 18:30 kada se prostor lagano počeo puniti našim trkačima. Sve zainteresirane dočekao je Damir iz Ledlensera koji je pomogao sudionicima odabrati odgovarajuće čeone lampe sukladno njihovim potrebama. Uz savjete i edukaciju dočekali smo vrijeme treninga. Prvo smo se otišli zagrijati na Kvaternikov trg, nakon čega smo produžili do Maksimira te odradili trening od skoro 6 kilometara.

Naši treneri Igor i Marko, pobrinuli su se da svi pravilno odrade trening, a naglavne lampe su im u tome pripomogle te su svi trkači uspješno odradili trening.

Nakon produktivnog treninga, dočekala nas je okrepa Multipower Iso drink te smo nastavili ugodno druženje sve do izvlačenja sretnih dobitnika.

Nakon što su prošli put dvije dame imale najviše sreće, ovaj put su dečki odnijeli sa sobom glavne nagrade. NEO4 naglavnu svjetiljku, doma je ponio Matija i upravo je on pravi dokaz da se dolazak na Mrak trening definitivni isplati! Trenutno najtraženiji broj je startni broj za Cener, a njega je osvojio Eduard koji nestrpljivo čeka sudjelovati u utrci!

Kao i prošli put, nismo htjeli da nitko ode doma praznih ruku te smo za svakog sudionika pripremili 15% popusta na NEO4 naglavne svjetiljke.

Čestitke našim dobitnicima i svim sudionicima!

Kako nam je bilo, možeš pogledati na našoj Facebook stranici gdje smo objavili fotogaleriju sinoćnjeg treninga – www.facebook.com/ZGcener/

Ako ne želiš propustiti posljednju priliku za naše druženje na Mrak treninzima, brzo se prijavi na https://www.cener.hr/mrak-trening-by-ledlenser-03-03/ i budi najbrži prst i osiguraj si mjesto u prvih 30!

Vidimo se na trećem po redu mrak treningu u srijedu 24.11., znate kad i znate gdje 😉