Trkači i trkačice ZG cenera već su dobro upoznati s dobrobitima magnezija i koliko je važan kod fizičke aktivnosti kao što je trčanje. Farmacia se i u 2020. potrudila u sve startne pakete ubaciti onu dozu energije koja vam je potrebna da 10 kilometara odradite kao od šale.

Veliko pakiranje dostupno je na Farmacia prodajnim mjestima.

Zašto baš magnezij?

Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.

Koliko mi je potrebno?

Dodatak prehrani s 375 mg magnezija iz magnezijevog citrata , je 100% preporučenog unosa magnezija. 1 vrećica sadrži 375 mg magnezija iz magnezijevog citrata odnosno 100% preporučenoj dnevnog unosa magnezija.

Vrećicu Magnezij citrata 375, dovoljnu za dnevnu dozu energije, potražite u startnom paketu ZG cenera.

Je li magnezijev citrat za mene?

Namijenjen je osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i živčanog sustava. Vrećice sadrže magnezij u obliku magnezijevog citrata koji se lako i brzo apsorbira u organizmu te se primjenjuje direktno u usta, ne treba ga otapati u vodi (tekućini) što značajno olakšava korištenje posebno prije ili nakon fizičke aktivnosti.

Svoju vrećicu dnevne doze energije potražite u startnom paketu 9. Zagrebačkog noćnog cenera.

Više informacija na www.farmacia.hr.