ZAGREB, 10.10.2014.

Decathlon

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svijetu, ove će jeseni otvoriti prvu trgovinu u Hrvatskoj u sklopu zagrebačkog trgovačkog centra King Cross Jankomir. Prvi zagrebački Decathlon prostirat će se na više od 3.500 m2 i s više od sedamdeset brendova bit će trgovina s najvećim izborom najrazličitije sportske opreme u Hrvatskoj. U dućanu će biti dostupno više od 150 000 proizvoda sedamdesetak vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme kao i proizvodi iz Decathlonovih dvadeset Passion brendova kako bi se zadovoljile potrebe svih sportaša rekreativaca i onih koji se profesionalno bave sportom.

Posebno zanimljiva ljubiteljima trčanja bit će ponuda iz asortimana proizvoda za trčanje kako vodećih svjetskih brendova, tako i Decathlonovog Passion brenda Kalenji. Poput ostalih Passion brendova, Kalenji se odlikuje mnogobrojnim inovacijama koje su rezultat godina razvoja u istraživačkim centrima kompanije, uz korištenje najmodernije tehnologije kako bi se ostvarila najviša razina kvalitete uz najpovoljniju cijenu.

Jedna od mnogobrojnih inovacija, koja će se zasigurno svidjeti trkačima Cenera, je kolekcija Running By Night sa širokim asortimanom proizvoda namijenjenima upravo noćnom trčanju. Proizvodi iz ove kolekcije prvenstveno služe za olakšano svladavanje svih prepreka koje donosi smanjena vidljivost, kao i povećanje vidljivosti trkača drugim sudionicima prometa, što osigurava bezbrižnije i sigurnije trčanje po noći.

runlight2

Izdvojili bismo inovaciju za 2014. godinu – prsnu svjetiljku Run Light, koja služi kao zamjena za čeonu svjetljiku jer optimalnije osvjetljava 20 metara ispred trkača i omogućava bolju vidljivost i lakše izbjegavanje prepreka.