Ukoliko gledate kroz prozor i zamišljate Zagrebački noćni cener umjesto snijega i temperatura u minusu, niste jedini. Prijave još nisu krenule, a vi već planirate kako ćete dežurati uz računalo kako biste ugrabili svoj startni broj. Što ako vam kažemo kako to ne trebate raditi ukoliko prihvatite Cener izazov?

Ukoliko želite osigurati mjesto na ovogodišnjem Ceneru prije svih i dobiti startni broj po 50% nižoj cijeni, sve što trebate je motivirati nekoga da se počne baviti trčanjem. Pokažite im i objasnite zašto volite trčanje i koliko je toga dobrog donijelo u vaš život te potaknite da se ta osoba upiše u našu školu trčanja.

Trčaona škola trčanja, koja upisuje svoju osmu generaciju polaznika, postepeno i uz pomoć trenera, uvodi početnike u divan svijet rekreativnog trčanja i zdravog života. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u tri grada Zagreb, Rijeka i Split, a prijaviti se mogu svi jer fizička sprema nije uvjet.

 

Što je činiti vama i vašem partneru/ici?

Jednostavno je – on/ona treba upisati Trčaonu školu trčanja najkasnije do 5.3.2018. i trenirati u školi 6 mjeseci u kontinuitetu (od ožujka do rujna).

Ukoliko oboje uspijete doći do kraja izazova mi ćemo vas nagraditi najboljim trkačkim poklonom:

  • prijava na Zagrebački noćni cener 2018. prije službenog otvaranja prijava, 
  • dvije startnine po cijeni jedne (za vas i osobu koja je bila u našoj školi) i
  • dvije ZG cener trkačke majice.

Stoga, već danas potaknite nekoga kako bi vam se u studenom pridružio na startu Cenera i zauvijek mu/joj promijenite život.

Više o Trčaoni školi trčanja saznajte na www.trcaona.hr, a ako nekoga potaknete javite nam se na info@cener.hr pa ćemo vas uključiti u Cener izazov.

P.S.
Sedmo izdanje Zagrebačkog noćnog cenera održat će se u nedjelju 4.11.2018., a prijave ćemo otvoriti u rujnu. Pratite nas na www.facebook.com/events/544042409296996/