Cedevita se pobrinula da svi natjecatelji 5. Zagrebačkog noćnog cenera dobiju instant osvježenje i potrebnu dnevnu dozu vitamina. 

Već prilikom preuzimanja startnog broja, svaki natjecatelj će u svome startnom paketu pronaći vrećicu Cedevita praha (19g) kojom se može osvježiti na Zagreb 360° – vidikovcu Zagreb Eye dok uživa u panoramskom pogledu na Zagreb.

Cedevita je idealan napitak za sportaše jer sjajno gasi žeđ i sadrži do 40% manje šećera u usporedbi s većinom sokova i gaziranih napitaka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cedevitas Cheer Team (www.facebook.com/cedevitascheer/)

Zato će Cedevita biti zadužena za osvježenje i okrepu natjecatelja tijekom utrke. Stanica s osvježenjem bit će postavljena na Britanskom trgu (okrepa na 1,5 km, 5km i 8km), a pri ulasku u cilj će svaki natjecatelj, uz medalju, dobiti i bočicu Cedevita GO napitka. Po završetku utrke, u ciljnoj zoni, natjecatelji i navijači će moći posjetiti i Cedevita štand gdje ih čekaju brojna osvježenja i iznenađenja.

Cedevita je svježa, zdrava i iznimnog okusa, te savršene formule koja sadrži 9 vitamina: B kompleks, C i E, neophodnih kako bi naš organizam uravnoteženo funkcionirao.

screen-shot-2016-08-26-at-09-08-51

Za dobru atmosferu koja pršti od energije, pobrinut će se Cedevitasice koje će dočekivati natjecatelje u cilju, a volonteri će tijekom utrke nositi prepoznatljive narančaste Cedevita majice.