Bilo da trčite s nama po ulicama Zagreba ili navijate, svakako obratite pozornost na ovogodišnji ZG Cener Expo na Zrinjevcu. Bolji i veći nego ikada prije, naši sponzori nude brojne mogućnosti – nagradne igre, testiranja, izradu transparaneta pa čak i virtualnu stvarnost.

Kako biste se lakše snašli na ZG Cener Expo samo pratite ovu infografiku.

Krenimo redom:

Vipnet

Ove godine na štandu našeg zlatnog sponzora Vipneta možete pretrčati Cener i prije nego označimo start utrke. Kako? Zahvaljujući virtualnoj stvarnosti. Dođi i isprobaj, a uz to te čekaju i nagradne igre gdje možeš osvojiti uistinu vrijedne nagrade. Bolje da ne otkrijemo sve, ali možemo reći kako su stvarno odlične!

Reebok

U šatoru Reebok-a posjetitelje očekuju hostese i Reebok edukator uz čiju će pomoć na traci za trčanje moći testirati Floatride tenisice i tako osvojiti vrečicu za trening. Uz to, vizažisti će lica posjetitelja ukrašavati Reebok Deltama, kako bi se isticali u masi trkača. Prije same utrke, navijači koji putem nagradnog natječaja (bit.ly/ReebokTransparenti) osvoje personalizirani transparent, dolaze po njih u šator Reeboka i rade najbolju atmosferu na ovogodišnjem Ceneru.

Cedevita

Cedevita na Zrinjevcu priprema okrepu za trkače kao i isprobavanje nove Cedevita Chia Fresca za sve koji dođu na štand. Dok pijete svoju Cedevitu, hostese će vas uputiti na Cedevita navijački kut – Muzička akademija, gdje nastavljate s bodrenjem trkača. Upravo kod Muzičke akademije očekuje vas puno navijačkih rekvizita kao i Cedevitas navijačice. Mjesto koje ne smijete propustiti!

Nissan

I ove godine ekipa iz Nissan-a zadužena je za navijanje i odličnu atmosferu. Na štandu možete izraditi svoje transparente ili se prepustiti u ruke facepainterice koja će vas obojati bojama koje svijetle, kako biste se bolje isticali. Uz to očekuje vas i automobil Cenera – nova Nissan Micra.

Multipower

Multipower Iso Drink je na usluzi trkačicama i trkačima nakon što uspješno završe 6. Zagrebački noćni cener. Također, bočice ovog odličnog izotonika možete pronaći i u svojim startnim paketima.

Supradyn

Štand Supradyn-a tu je kako bi vam dao energiju za desetku po gradskim ulicama. Moći ćete isprobati SUPRADYN® FAST u obliku praška koji se iz vrećice istresa neposredno na jezik, a koji daje energiju i vitalnost tijekom trčanja.

Perskindol

Ako ne znate za masere na štandu Perskindola, niste bili na Ceneru! Očekuju vas uzorci Perskindol gelova i vrijedni maseri koji će pomoći oko bolova prije i nakon utrke.

Nextbike

Nagradna igra, fotografiranje na biciklima i poklon bonovi za najzelenije prijevozno sredstvo u Zagrebu nalaze se na štandu Nextbike-a. Dođi, isprobaj i vozi.

Mandarinet

Najslađi sponzor Cenera i ove je sezone upravo Mandarinet, koji će se pobrinuti kako mandarina ne nedostaje na okrepnim stanicama ali i u cilju. Očekuje vas i slatko iznenađenje i kod podjele brojeva na Vidikovcu u petak, subotu i nedjelju.

#ZGcener photo frame

Kako bi uspomene sa Cenera pretočili u najbolje fotografije, dođite kod ZG Cener okvira za slikanje. Svoje fotke stavite na društvene mreže uz #ZGcener #PratiRitamUlice.

Live point

Ovdje možete prisloniti svoj startni i saznati svoj rezultat te poredak na ciljnoj liste, odmah nakon ulaska u cilj.

Vidimo se na Zagrebačkom noćnom ceneru u nedjelju 5.11., Zrinjevac! #PratiRitamUlice