Pravila nagradnog natječaja „Cener po kvartu“

ČLANAK 1.

PRIREĐIVAČ NATJEČAJA

Nagradni natječaj „Cener po kvartu“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Društvo športske rekreacije Aktivan život, Zvonimirova 59, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije virtualne utrke Zagrebački noćni cener koja se održava u Zagrebu. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo za provođenje ovog Natječaja.

ČLANAK 2.

PRAVO NA SUDJELOVANJE

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati uz suglasnost roditelja ili staratelja, koji, u slučaju dobitka nagrade, nagradu i preuzimaju. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju Priređivači, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

ČLANAK 3.

TRAJANJE I OBJAVA POBJEDNIKA

Nagradni natječaj počinje 2. listopada 2020. u 12:00 i završava 5. listopada 2020. u 12:00 (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja). Dobitnici nagrada biti će objavljeni 5. listopada 2020. na Facebook eventu Zagrebački noćni cener 2020., na Facebook stranici Zagrebački noćni cener i Instagram profilu ZG cener.

ČLANAK 4.

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentare ispod Facebook posta napisati naziv kvarta/grada/naselja/sela u kojem želi trčati 10 kilometara utrke te se prijaviti na utrku preko linka na web stranici www.utrka.com. Nagrada se sastoji od 2x besplatna kotizacija za virtualnu utrku „Cener po kvartu“ u sklopu utrke Zagrebački noćni cener.  Ukoliko osoba koja se prijavljuje ne želi iskoristiti besplatnu kotizaciju, može ju prenijeti na drugu osobu.

Prijava pod lažnim identitetima nije dopuštena. Priređivač će provjeriti legitimnost svake prijave i može diskvalificirati iz natječaja one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

Jedna osoba može se samo jednom prijaviti za sudjelovanje u natječaju.

ČLANAK 5.

NAGRADE

Nagrade se dodjeljuju slučajnim odabirom prijava putem aplikacije commentpicker.com. Nagrađeno će biti ukupno dvije prijave, a ime dobitnika biti će objavljeno na Facebook eventu Zagrebačkog noćnog cenera 2020, Facebook stranici Zagrebački noćni cener i Instagram profilu ZG cener.

Nagrada:

2x besplatna kotizacija za virtualnu utrku „Cener po kvartu“. Nagrade se ne mogu zamijeniti za druge proizvode, niti se mogu zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po Nagradnom natječaju.

U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6.

DOBITNICI

Dobitnik će biti obavješten o osvajanju nagrade u ponedjeljak 5. listopada 2020. putem Facebook poruka. Dobitnik će svoju nagradu preuzeti u vrijeme definirano od strane Priređivača. Od Dobitnika će se zatražiti osobni podatci samo u svrhu preuzimanja nagrada.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik nije odgovorio na poruku u roku od 72 sata, ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, Facebook Inc., te svi zaposlenici i predstavnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade.

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

  • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 2.10.2020.

Društvo športske rekreacije Aktivan život